« Terug naar Blog

Betaalde enquêtes invullen: Verdwijnt het koppel?

het koppel verdwijnt - betaalde enquêtes invullen

Een van de basisgegevens die je bij betaalde enquêtes invullen moet verstrekken is je burgerlijke staat en het aantal singles neemt gestaag toe.

Of je nu alleenstaand, getrouwd of samenwonend bent, iedereen kan betaalde enquêtes invullen. Uit onderzoek blijkt echter dat tegen 2060 de helft van de huishoudens uit singles zou bestaan. OpinionWorld – de specialist in betaalde vragenlijsten – gaat na of we ons zorgen moeten maken over het verdwijnen van het koppel.

Verdwijnt het koppel?

Het gezin is de hoeksteen van onze maatschappij, maar die bestaan al lang niet meer uit het klassieke koppel van man en vrouw, aangevuld met 2 of 3 kinderen. De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling voorspelt al tegen 2025 – 2030 een stijging van 22 tot 29% van het aantal gezinnen met slechts één ouder. Tegen 2060 zou amper de helft van de huishoudens nog uit gezinnen bestaan. Zitten al deze singles dan wanhopig te wachten op de ware? Het zou in onze betaalde vragenlijsten een interessante vraag kunnen zijn aan onze alleenstaande leden, maar de realiteit is dat single zijn vaak een bewuste keuze is. Onder jonge volwassenen blijkt deze beslissing ingegeven door de drang naar onafhankelijkheid en carrière, daar waar bij oudere volwassenen echtscheidingen de voornaamste reden zijn.

Verdien geld online en begin met betaalde enquêtes invullen!

Als lid van OpinionWorld kan je betaalde enquêtes invullen over elektronica, geneeskunde, politiek, sport, reclame en zelfs over wat je deze ochtend als ontbijt hebt gegeten. Bedrijven waarderen je mening en zijn maar al te graag bereid om je ervoor te belonen. Wat is er beter dan in je vrije tijd betaalde enquêtes invullen? Hoe meer betaalde vragenlijsten je invult, hoe meer kansen je hebt om punten te verzamelen, die je vervolgens naar eigen keuze kunt inruilen voor aantrekkelijke beloningen. Begin vandaag nog met online geld verdienen door je hier te registreren voor onze betaalde vragenlijsten!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.