« Terug naar Blog

Betaalde vragenlijsten: “Wat met ethisch hacken?”

ethisch hacken - betaalde vragenlijsten

We vroegen ons af of de zogenaamde “ethische” hackers in onze betaalde vragenlijsten op jouw sympathie of begrip zouden kunnen rekenen.

Langs onze kant doen we er alles aan om jouw privacy bij het invullen van betaalde vragenlijsten voor 100% te garanderen. Er gaat echter geen dag voorbij of we horen in het nieuws wel over een belangrijke website die gehackt werd. Maar is “hacken” soms gerechtvaardigd? OpinionWorld – de specialist in betaalde enquêtes – zette haar witte hoed op en onderzocht de voordelen van het moreel hacken.

Wat is ethisch hacken?

Hackers worden doorgaans beschouwd als cybercriminelen die via het internet voor hun eigen geldgewin gevoelige informatie proberen te stelen. Maar stel je eens voor dat we enkele hackers zouden vragen om ons systeem van betaalde enquêtes opzettelijk te hacken, gewoon om te testen of het wel veilig is? Steeds meer bedrijven maken immers gebruik van “witte hoed” hackers om hun informaticasystemen op punt te stellen en optimaal te beveiligen tegen cyberaanvallen. Op die manier worden kwetsbare punten in het systeem blootgelegd en verholpen. En dan is er nog de hacker die in ware Robin Hood stijl de strijd aanbindt tegen criminelen en terroristen, en zijn of haar bevindingen netjes aan de autoriteiten meldt.

Neem deel aan de discussie in betaalde vragenlijsten!

Als we het hebben over goed en slecht is er altijd een grijze zone. Maar is hacken niet per definitief illegaal? Hebben we wel ethische hackers nodig? Is er zoiets als het grotere goed dat ethisch hacken rechtvaardigt? En zo ja, wie beslist hierover? Allemaal vragen waar jij in onze betaalde vragenlijsten ongetwijfeld het antwoord op kent!

Ben je op zoek naar een interessante bijverdienste die je gewoon van thuis uit kunt doen? Meld je dan hier aan voor onze betaalde enquêtes en begin vandaag nog met online geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.