« Terug naar Blog

Enquêtes invullen voor geld … voor Vaderdag!

Vaderdag - enquêtes invullen voor geld

Enquêtes invullen voor geld is nog leuker als je er iemand anders een plezier mee kunt doen, bijvoorbeeld voor een cadeautje voor Vaderdag.

Zondag 11 juni 2017 staat volledig in het teken van de papa’s want dan vieren we naar goede gewoonte Vaderdag. We zijn er zeker van dat er onder onze trouwe leden personen zijn die ijverig betaalde vragenlijsten ingevuld hebben om hun papa te verrassen met een leuke cadeaubon! Enquêtes invullen voor geld doe je immers niet alleen voor jezelf maar voor iedereen die je lief is. Hoewel onze vaders op Vaderdag wellicht niets meer verwachten dan een dikke knuffel en een “ik zie je graag” kan het geen kwaad om onze waardering met een kleine attentie te laten blijken. We leggen je graag even uit hoe enquêtes invullen voor geld je kan helpen om het perfecte Vaderdagsgeschenk te vinden.

Verdien geld online voor cadeaubonnen!

Een cadeautje voor papa vinden kan best een hele uitdaging zijn. Het eerste wat in je opkomt, is wellicht een das. Maar je moet je afvragen: “Heeft papa echt nog een andere lelijke das nodig?” Het voordeel van enquêtes invullen voor geld is dat je voor alle ingevulde betaalde vragenlijsten punten ontvangt die je kunt omzetten in cadeaubonnen. In onze OpinionWorld Webshop vind je vast wel iets waar je papa een plezier mee kunt doen!

Enquêtes invullen voor geld, iTunes tegoed of een Spotify lidmaatschap!

Wist je dat enquêtes invullen voor geld ook letterlijk kan voor cash geld? De punten die je hebt gespaard door betaalde vragenlijsten in te vullen kan je via PayPal immers gewoon in cash geld verzilveren. Zo kan je dankzij betaalde vragenlijsten papa ook gewoon trakteren op een gezellig avondje uit! Of heb je misschien een papa die erg veel van muziek houdt? Ruil je gespaarde punten dan in voor iTunes tegoed of een Spotify lidmaatschap!

Nog geen lid? Waar wacht je op! Begin vandaag nog met enquêtes invullen voor geld en registreer je hier voor de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.