« Terug naar Blog

Geld verdienen online: “Gebruik jij een adblocker?”

online advertenties - verdien geld online

Geld verdienen online met betaalde vragenlijsten gaat over uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld of jij voor of tegen online advertenties bent.

Je kunt vandaag geen website openen of er springen wel online advertenties op het scherm. Alleen geld verdienen online met onze betaalde enquêtes is volledig reclamevrij! Google denkt er ondertussen over na om standaard een adblocker in haar browser in te bouwen. Zou jij dit in betaalde vragenlijsten een goed idee vinden?

Waarom een adblocker gebruiken?

Geld verdienen online is big business, vooral dan voor beheerders van websites die Google Adsense gebruiken. Dit is een advertentieprogramma’s waardoor eigenaars van websites geld kunnen verdienen door advertenties op hun pagina’s te plaatsen. Heel wat van die advertenties worden echter als storend ervaren. Om onze “surfervaring” op het net te verbeteren, overweegt Google om standaard een adblocker te installeren. Deze adblocker filtert dan bepaalde soorten advertenties die doorgaans voor een slechte gebruikerservaring zorgen.

Wat is het nadeel van adblockers?

Het is nog even afwachten of de maatregel er daadwerkelijk komt, maar als ook jij het op je heupen krijgt van al die online advertenties, kan je ondertussen zelf een adblocker installeren. Maar wat als iedereen een adblocker zou gebruiken? Heel wat websites en mediabedrijven zijn afhankelijk van online reclame-inkomsten. Als deze vaste stroom inkomsten wordt drooggelegd bestaat het risico dat webpagina’s hun diensten niet meer gratis kunnen aanbieden, en dus een vergoeding zullen vragen.

Geld verdienen online met betaalde enquêtes!

Heb jij een hekel aan online advertenties? Of vind je ze misschien heel erg nuttig? Door je mening te geven in betaalde vragenlijsten bepaal jij mee of webbrowsers al of niet een adblocker zouden moeten inbouwen. Wil ook jij geld verdienen online? Registreer je dan hier voor onze betaalde enquêtes en begin vandaag nog betaalde vragenlijsten in te vullen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.