« Terug naar Blog

Makkelijk geld verdienen met vragen over muggenzalf!

muggenwerende middelen - makkelijk geld verdienen

Makkelijk geld verdienen met betaalde vragenlijsten gaat over de meest uiteenlopende onderwerpen, zelfs over muggenwerende middelen.

Mensen die makkelijk geld verdienen met betaalde enquêtes hebben wellicht al wel eens vragen moeten beantwoorden over muggenzalven, muggensprays en elektrische muggenapparaatjes. Niets zo vervelend dan zoemende muggen die je uit je slaap houden, om nog maar te zwijgen van de jeuk. OpinionWorld geeft een aantal tips voor een muggenvrije zomer!

Welke muggenwerende middeltjes werken echt?

Heb je ook het gevoel dat je levend wordt opgegeten? Blijkt dat niet alle middeltjes tegen muggen helpen om van het menu van deze bloedzuigers te blijven. Insectenwerende producten op basis van citronella zijn niet aan te bevelen omdat ze slechts een erg kortstondige werking hebben en allergische reacties kunnen uitlokken. Verder blijkt dat gadgets zoals sleutelhangers en armbandjes met ultrasone geluiden compleet zinloos zijn.

De meest efficiënte bescherming tegen muggen blijft het smeren van producten die DEET bevatten. In onze contreien volstaan zalven en sprays met gemiddelde concentraties. Maar in tropische gebieden waar ziektes als dengue, malaria en zika door muggen worden overgedragen, kies je best voor een verhoogde DEET-concentratie. Lees ook altijd goed de gebruiksaanwijzingen van het product om meer te weten te komen over de beschermingsduur en eventuele nevenwerkingen. Een goed alternatief voor DEET is eventueel Eucalyptusolie dat bijna even lang werkt als DEET, maar wordt afgeraden bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Conclusie: net zoals dat voor bescherming tegen de zon het geval is, blijft goed insmeren dus de boodschap!

Makkelijk geld verdienen met betaalde vragenlijsten!

Makkelijk geld verdienen door vragen te beantwoorden over muggenwerende middeltjes? Door deel te nemen aan betaalde vragenlijsten verbeter je de producten die je dagelijks gebruikt. Verkies je een spray tegen muggen of liever een muggenzalf? Dankzij onze betaalde vragenlijsten bepaal jij mee de vorm, de verpakking en zelfs de prijs van middeltjes tegen muggen. Wil ook jij iets bijverdienen deze zomer? Registreer je dan hier voor de betaalde enquêtes van OpinionWorld en begin vandaag nog met makkelijk geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.