« Terug naar Blog

Makkelijk geld verdienen: Waar ga jij op vakantie?

vakantiebestemmingen - makkelijk geld verdienen

Makkelijk geld verdienen door betaalde vragenlijsten in te vullen is een uitstekende manier om te sparen voor een deugddoende vakantie.

Betaalde enquêtes invullen om op vakantie te gaan, dat is nog eens makkelijk geld verdienen! Onze trouwe panelleden kunnen erover meepraten en daarom vroegen we hen welke warmere oorden zij deze zomer opzoeken.

Mini-poll: Waar ga jij deze zomer op reis?

Makkelijk geld verdienen met online onderzoeken gaat over de meest uiteenlopende onderwerpen, zelfs over reizen. Touroperators willen hun aanbod immers afstemmen op de vraag van de vakantiegangers, en er bestaat geen beter instrument dan betaalde enquêtes om dat te weten te komen. Maar waar gaan onze leden deze zomer op reis? We vroegen het hen gewoon in onze mini-poll en dit waren de antwoorden van 1.874 respondenten:
  • Frankrijk blijkt met 28% de populairste vakantiebestemming.
  • 25% kiest voor oost west, thuis best.
  • Maar ook Spanje doet het met 15% nog altijd erg goed.
  • Andere populaire vakantiebestemmingen zijn Italië (8%) en Turkije (3%).
  • 14% van onze leden weet het nog niet en kijkt misschien nog uit naar een interessante last-minute aanbieding.
Interessant om weten is dat 25% van de ondervraagden echter kiest voor een alternatieve vakantiebestemming. Laat ons in de reacties op Facebook weten waar jij dit jaar gaat uitrusten van onze betaalde enquêtes!

Betaalde vragenlijsten invullen: makkelijk geld verdienen!

Mensen die nog niet vertrouwd zijn met betaalde vragenlijsten vragen zich misschien af hoe makkelijk geld verdienen met betaalde enquêtes precies werkt. Het principe is erg eenvoudig: Door deel te nemen aan betaalde vragenlijsten kan je sparen voor punten, die je op hun beurt kan verzilveren in cadeaubonnen of cash geld. Als je op het strand of onderweg graag geniet van een zomers deuntje kan je ook kiezen voor een Spotify-lidmaatschap of iTunes tegoed.

Wil ook jij makkelijk geld verdienen? Meld je dan hier aan voor onze betaalde enquêtes en begin vandaag nog te sparen voor de zomervakantie!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.