« Terug naar Blog

Online geld verdienen op Wereld Anti-Tabaksdag

Wereld Anti-Tabaksdag - online geld verdienen

Omdat OpinionWorld veel meer is dan online geld verdienen besteden we graag aandacht aan de jaarlijkse Wereld Anti-Tabaksdag op 31 mei.

Mensen die online geld verdienen met betaalde vragenlijsten krijgen vaak de vraag voorgeschoteld of ze roker of niet-roker zijn. In het belang van de volksgezondheid, maar vooral ook in ons eigen belang, is het tweede antwoord uiteraard het beste. Omdat tabak wereldwijd nog altijd goed is voor 7 miljoen doden per jaar, organiseert de Wereldgezondheidsorganisatie elk jaar op 31 mei de Wereld Anti-Tabaksdag.

Tabak bedreigt ons allemaal!

Met de bovenstaande cijfers in gedachten is roken één van de grootste bedreigingen voor de volksgezondheid die de wereld ooit gekend heeft. Van de 7 miljoen personen die er elk jaar aan sterven, zijn er naar schatting ongeveer 890.000 personen die overlijden aan de gevolgen van passief roken. Iedereen heeft recht om in een rookvrije omgeving te leven, en daar kan jij in onze betaalde vragenlijsten aan bijdragen! Dankzij OpinionWorld kan je online geld verdienen door vragen te beantwoorden over anti-tabaksmaatregelen: “Vind jij dat roken in de auto met kinderen verboden moet worden?”, “Moeten de tabaksaccijnzen verhoogd worden?” en “Moet roken op terrassen geband worden?”, zijn slechts enkele vragen die je in onze betaalde vragenlijsten kunt verwachten.

Abrupt stoppen met roken of langzaam afbouwen?

Maar wat is nu de beste manier om te stoppen? Volgens een recente studie van de Universiteit van Oxford werkt abrupt stoppen beter. 700 mensen die dagelijks minstens 700 sigaretten rookten, werden ingedeeld in 2 groepen: de ene groep minderde 2 weken met roken om dan pas helemaal te stoppen en de tweede groep stopte ogenblikkelijk. Een maand later was 49% van de abrupte stoppers succesvol gestopt, daar waar dat bij de andere groep slechts 39% was. Nu doven dus die sigaret!

Wil ook jij online geld verdienen en je steentje bijdragen aan een betere wereld? Meld je dan hier aan voor de betaalde enquêtes van OpinionWorld en begin vandaag nog met online geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.