« Terug naar Blog

Online geld verdienen op de Dag van het Kind!

Kinderdag - online geld verdienen

Betaalde vragenlijsten invullen en online geld verdienen doen we niet alleen voor onszelf, maar vooral ook voor onze kinderen.

Kinderen zijn de toekomst en daarom vieren we op 1 juni elk jaar de Internationale Dag van het Kind. Het is niet alleen een dag om onze kinderen te vieren, maar ook om de rol van kinderen binnen onze maatschappij en gemeenschappen te waarderen.

Waarom de Internationale Kinderdag?

Alle kinderen hebben recht op een mooie en zorgeloze kindertijd. Helaas is dat anno 2017 zowel in binnenland als buitenland nog niet altijd het geval. Zo stijgt bijvoorbeeld het aantal kinderen dat alleen op de vlucht is alarmerend. En dat heeft ook zo zijn gevolgen voor België. Denk maar aan de problematiek van de gedwongen opsluiting van asielzoekende ouders en hun kinderen. Op nog al teveel plaatsen in de wereld krijgen kinderen niet wat ze nodig hebben om gezond en gelukkig op te groeien. Gewoon omwille van de plek waar ze geboren worden, hebben kinderen niet altijd toegang tot onderwijs, hygiëne of zelfs drinkbaar water.

Wist je dat jij daar door betaalde enquêtes in te vullen iets aan kunt doen? Met onze betaalde vragenlijsten kun je niet alleen online geld verdienen, maar steun je automatisch ook nog eens een goed doel!

Online geld verdienen met betaalde vragenlijsten voor onze kinderen!

De betaalde vragenlijsten van OpinionWorld gaan vaak ook over kinderen, van onze allerkleinsten en pubers, tot onze studerende adolescenten. De onderwerpen van de betaalde enquêtes strekken zich letterlijk uit van de luiers die ze dragen, de ontbijtgranen die ze eten, de schoenen waar ze op lopen en welke hobby’s ze beoefenen. En het beste van al? Kinderen opvoeden is duur en door betaalde enquêtes in te vullen kan je gemakkelijk online geld verdienen! Registreer je hier voor onze betaalde enquêtes en begin vandaag nog met online geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.