« Terug naar Blog

Enquêtes invullen: het gat in de ozonlaag

enquêtes invullen - gat in de ozonlaag

Op 16 september wordt elk jaar de internationale ozondag gehouden – en enquêtes invullen gaat ook over het milieu en het gat in de ozonlaag.

Geven om alle leven onder de zon

Met deze slogan wordt dit jaar de 30e verjaardag van het Protocol van Montreal gevierd – het internationaal verdrag ter bescherming van de ozonlaag. De ozonlaag is een fragiel schild van gas dat ons tegen schadelijke zonnestralen beschermt en zo dus verantwoordelijk is voor de instandhouding van het leven op Aarde. De maatregelen van dit verdrag, zoals de terugdringing van het gebruik van drijfgassen in spuitbussen, hebben wel degelijk hun vruchten afgeworpen. Sinds het verbod van cfk’s in 1987 hebben wetenschappers opgemerkt dat het gat in de ozonlaag met meer dan 4,4 miljoen vierkante kilometer gekrompen is. Dat betekent dus dat de zo levensbelangrijke ozonlaag zich langzaam aan het herstellen is! Dit is dus het beste bewijs dat maatregelen om het milieu te beschermen wel degelijk werken.

Enquêtes invullen om het milieu te beschermen

Dankzij onze betaalde enquêtes weten we dat onze leden sociaal geëngageerd en bezorgd om het milieu zijn. Vind jij dat producenten meer moeten doen om de ozonlaag te beschermen, ben je bereid om meer te betalen voor milieuvriendelijke producten of moet de overheid meer maatregelen nemen om “groene” fabrikanten te belonen? Dit zijn slechts enkele vragen die in onze betaalde enquêtes aan bod zouden kunnen komen. Enquêtes invullen is dus veel meer dan alleen maar online geld verdienen, want jouw keuzes in onze betaalde vragenlijsten hebben een beslissende invloed op de producten en diensten waar je dagelijks gebruik van maakt.

Wil ook jij enquêtes invullen en online geld verdienen? Registreer je dan hier voor onze betaalde vragenlijsten en geef vandaag nog je mening in onze betaalde enquêtes!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.