« Terug naar Blog

Enquêtes invullen: Bescherm jij je hond tegen de hitte?

Huisdieren tegen hitte beschermen - enquetes invullen

Terwijl er mensen zijn die enquêtes invullen voor hun trouwe viervoeters, zijn er anderen die wel eens vergeten dat ze erg lijden onder de hitte.

We hebben deze zomer al eens mogen genieten van een fikse hittegolf. Dat betekent terrasjes doen, enquêtes invullen in het zonnetje en op tijd en stond voor afkoeling zorgen. Maar met al die vakantiepret verliezen we soms onze beste vriend uit het oog: de hond. Omdat enquêtes invullen ook gaat over huisdieren – en omdat we gewoon van dieren houden – geeft OpinionWorld enkele tips om hen deze zomer veilig te houden.

Tips om je hond tegen de hitte te beschermen

Honden zweten niet en regelen hun lichaamstemperatuur door heftig te hijgen. Bij langdurige blootstelling aan hoge temperaturen kan dat leiden tot een zonneslag en zelfs een hartstilstand. Wees slim en houd rekening met de volgende tips:
  • Check voor het uitlaten altijd even of het voetpad, asfalt of het zand niet te heet is voor hun pootjes. Leg je achterkant van je hand gedurende vijf seconden op de grond om een oordeel te vormen.
  • Zorg voor voldoende water en neem tijdens een wandeling altijd een flesje fris water mee!
  • Langharige honden zullen een grondige kapbeurt voor de zomer zeker weten te waarderen.
  • Houd je hond tijdens een hittegolf lekker koel. Ook zij houden ervan om in een zwembadje te plonsen of gewoon voor de ventilator te luieren! En dat je je hond nooit alleen in de auto mag laten, hoeven we hopelijk niet meer te zeggen.
  • Beperk wandelingen tot de vroege ochtend of de late avond. Het is geen schande om je hond binnen te houden als het buiten te warm is.

Enquêtes invullen om je huisdier extra te verwennen!

Wie dol is op huisdieren en enkele donzige exemplaren in huis heeft lopen, zal graag horen dat enquêtes invullen ook kan om je viervoeter eens lekker te verwennen. Het enige wat je moet doen is enquêtes invullen om punten te sparen. Deze punten kan je vervolgens omruilen in cadeaubonnen of cash geld. In onze OpinionWorld Webshop vind je vast wel iets waar je je hond (of kat natuurlijk) een pleziertje mee kunt doen! Wil ook jij online geld verdienen met betaalde enquêtes? Registreer je dan hier voor onze betaalde vragenlijsten en begin vandaag nog met enquêtes invullen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.