« Terug naar Blog

Enquêtes invullen over en voor Waalse biertjes!

toekomst van vliegreizen - online geld verdienen

Van enquêtes invullen krijg je dorst, en zeg nu zelf, wat is er beter om de harde werkweek door te spoelen dan met een heerlijk Waals biertje.

Enquêtes invullen handelt over de meest uiteenlopende onderwerpen – er worden zelfs betaalde vragenlijsten georganiseerd over ons geliefkoosde gouden of donkerbruine gerstenat. De bierliefhebbers onder onze leden zullen dit weekend het bierproeverijfestival Arch’en Bières in Archenne met stip in hun agenda willen aankruisen! OpinionWorld – jouw partner voor betaalde enquêtes – ging al eens voorproeven!

Arch’en Bières: wat, waar en wanneer?

We mogen dan wel een klein landje zijn, België beschikt over enkele voortreffelijke en wereldbefaamde bieren. Arch’en Bières heeft tot doel om de artisanale bieren van de Ardennen in de etalage te zetten, en vooral het publiek ook de kans te geven om het rijke aanbod aan Waalse bieren te proeven. De levensgenieters en bierfanaten worden dit weekend op 26 en 27 augustus in Archenne opgewacht door tientallen bekende en minder bekende brouwerijen. Wat kies jij in betaalde enquêtes: een Oude Gueze, La Chouffe, een stevige Rochefort of verkies je liever een blonde Lupulus? Tijdens Arch’en Bières is er voor elk wat wils!

Vraag in betaalde enquêtes: Wat is jouw favoriete Waalse biertje?

Het aanbod aan Belgische bieren is overweldigend. Daarom willen distributeurs en supermarktketens aan de hand van betaalde vragenlijsten graag weten welk Waals biertje jij graag in de rekken zou willen zien liggen. En het beste is nog dat je met enquêtes invullen ook nog eens punten kunt sparen voor cadeaubonnen of cash geld … om een bak van je favoriete Waals bier te kopen bijvoorbeeld! Enquêtes invullen over en voor bier … kan het nog beter worden voor de bierliefhebber?

Online betaalde enquêtes invullen dat is geen klein bier. Heb ook jij de smaak te pakken? Meld je dan hier gratis aan en begin met enquêtes invullen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.