« Terug naar Blog

Enquêtes invullen voor geld en goede doelen!

steun humanitaire doelen - enquêtes invullen voor geld

Op 19 augustus is het de Dag van de Humanitaire Hulp – bij OpinionWorld kan je enquêtes invullen voor geld en steun je automatisch een goed doel.

Onze trouwe leden die enquêtes invullen voor geld weten dat humanitaire hulp ons nauw aan het hart ligt. Terwijl wij in alle rust betaalde vragenlijsten zitten in te vullen, zijn er hulpverleners die in alle uithoeken van de wereld hun leven riskeren om mensen in nood te helpen. Daarom vinden we het belangrijk om even stil te staan bij de Internationale Dag van de Humanitaire Hulp.

Burgers zijn geen doelwit!

Met de hashtag #NotATarget wil de Verenigde Naties er dit jaar aan herinneren dat burgers in gewapende conflicten geen doelwit zijn. Overal ter wereld eisen burgeroorlogen en andere brandhaarden een zware tol op het leven van mensen. Kinderen worden uit scholen gehaald, families gedwongen om te verhuizen en hele gemeenschappen worden uiteengerukt, terwijl de wereld niet genoeg doet om hun lijden een halt toe te roepen. Tegelijk worden hulpverleners, dokters en verplegers steeds vaker geviseerd door de oorlogvoerende partijen.

Vul online betaalde enquêtes in en steun goede doelen!

Heb jij eveneens een wrang gevoel als je al die ellende in de wereld op televisie ziet? Dankzij de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld steun je gratis en automatisch een goed doel. Voor alle voltooide online betaalde enquêtes doen wij namens jou een financiële schenking aan een van onze goede doelen, zonder dat je je gespaarde punten daarvoor moet opofferen. Wil je meer dan alleen maar enquêtes invullen voor geld? Je kunt je punten ook altijd vrijwillig omzetten in een gift aan het goede doel! Misschien is de Dag van de Humanitaire Hulp wel een ideale gelegenheid om een schenking te doen aan Concern Worldwide?

Wil ook jij enquêtes invullen voor geld en tegelijk een goed doel steunen? Schrijf je dan hier in voor onze online betaalde enquêtes!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.