« Terug naar Blog

Enquêtes invullen voor geld … voor je vrienden!

Dag van de Vriendschap - enquêtes invullen voor geld

Het leuke aan enquêtes invullen voor geld is dat je er niet alleen zelf beter van wordt, maar er ook je vrienden een plezier mee kunt doen.

Op 30 juli staat de Internationale Dag van de Vriendschap op de kalender. Omdat enquêtes invullen voor geld een sociale aangelegenheid is, viert OpinionWorld deze VN-dag uitbundig mee en herinneren we er graag aan dat je met betaalde vragenlijsten ook een vriend of vriendin in de bloemetjes kunt zetten!

Waarom de Internationale Dag van de Vriendschap?

De Verenigde Naties riepen 30 juli uit tot de Internationale Dag van de Vriendschap met het idee dat vriendschap tussen mensen, landen, culturen en individuen de internationale vrede bevordert en bruggen bouwt tussen gemeenschappen. Daarnaast is vriendschap ook gewoon een nobel en belangrijk gevoel in het leven van mensen over de hele wereld. Dat is precies ook wat OpinionWorld met haar betaalde enquêtes probeert na te streven: bedrijven en hun klanten dichter bij elkaar brengen. Enquêtes invullen voor geld is echter nog leuker als je er een goede vriend een plezier mee kunt doen, bijvoorbeeld door te sparen voor een verjaardagscadeautje of kleine attentie!

Enquêtes invullen voor geld: nodig een vriend uit!

Enquêtes invullen voor geld is een uitstekende oplossing voor wie gewoon van thuis uit iets wil bijverdienen. Door even de tijd te nemen om je mening te geven over de meest uiteenlopende onderwerpen, draag je bij aan de vernieuwing van producten en diensten. Door betaalde vragenlijsten in te vullen spaar je voor aantrekkelijke beloningen: je kunt kiezen voor waardebonnen van de belangrijkste Belgische webshops of gewoon voor cash geld. Houd enquêtes invullen voor geld niet voor jezelf en nodig je vrienden uit om zich aan te melden voor de betaalde enquêtes van OpinionWorld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.