« Terug naar Blog

Geld verdienen online | Dag tegen Kernproeven

Kernproeven - geld verdienen online

Geld verdienen online gaat over de meest uiteenlopende thema’s en onderwerpen, zelfs over politiek geladen thema’s als kernproeven.

Mensen die geld verdienen online weten dat betaalde vragenlijsten niet alleen handelen over producten en diensten. Geld verdienen online met online betaalde enquêtes handelt ook over de gevoelens en angsten die bij de bevolking leven. Zo wordt er in betaalde vragenlijsten bijvoorbeeld gepeild of mensen bang zijn van terrorisme of een mogelijke kernoorlog, en of ze hun gedrag hieraan aanpassen. 29 augustus was de Internationale Dag tegen Kernproeven, een uitstekende gelegenheid om dit explosieve thema aan te snijden.

Waarom een Dag tegen Nucleaire Testen?

Sinds de eerste nucleaire test op 16 juli 1945 hebben er ondertussen al meer dan 2.000 dergelijke tests plaatsgevonden. Het menselijk leed en impact op het milieu die dergelijke oefeningen met zich brengen, waren voor de Verenigde Naties de dwingende redenen om jaarlijks een Internationale Dag tegen Kernproeven te organiseren. De VN hoopt dat op een dag alle nucleaire wapens verdwenen zijn. Het huidige internationale klimaat leert ons echter dat er nog veel werk aan de winkel is. Tot dan blijft de noodzaak bestaan om wereldwijd vrede en veiligheid te blijven promoten!

Geld verdienen online met betaalde vragenlijsten – iets voor jou?

Ben je op zoek naar een interessante bijverdienste die je gewoon vanuit de geborgenheid van je luie zetel kunt doen? Dan is geld verdienen online met enquêtes misschien wel iets voor jou! Het enige wat we van je vragen is je mening – die je vast wel hebt – en een beetje van je kostbare tijd.

Iedereen kan online geld verdienen met online betaalde enquêtes! Interesse om iets bij te verdienen? Registreer je dan hier voor onze betaalde vragenlijsten en begin vandaag nog met geld verdienen online!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.