« Terug naar Blog

Geld verdienen online op Wereld Jongeren Talentendag

Wereld Jongeren Talentendag - geld verdienen online

Betaalde vragenlijsten invullen draait niet alleen om geld verdienen online, maar vooral ook om innoveren en vernieuwen.

Voor de innovatie en de verbetering van onze samenleving rekenen we in onze betaalde enquêtes op jouw mening en ervaring. Op lange termijn ligt de toekomst van onze maatschappij echter in handen van de jeugd. Daarom viert OpinionWorld – jouw partner voor geld verdienen online – op 15 juli uitbundig de Wereld Jongeren Talentendag!

Waarom de Wereld Jongeren Talentendag?

Jonge mensen hebben bijna drie keer meer kans op werkloosheid dan volwassenen. Volgens de Internationale Arbeidsorganisatie waren er in 2015 wereldwijd niet minder dan 73,4 miljoen jongeren werkloos! Ze komen ook vaker terecht in kwalitatief minderwaardige jobs en worden gemakkelijker blootgesteld aan ongelijkheden op de arbeidsmarkt. Daarom zijn onderwijs en opleiding doorslaggevend voor een succesvolle loopbaan. Het bestaande onderwijssysteem komt helaas nog niet altijd tegemoet aan de noden van onze jongeren, waardoor ze hun onmiskenbare talenten niet altijd kunnen ontwikkelen. Precies om aandacht te vragen voor de ontwikkeling van de talenten van jongeren riep de Verenigde Naties 15 juli uit tot Wereld Jongeren Talentendag.

Geld verdienen online met enquêtes is ook een talent!

Je hebt een uitgesproken mening maar hebt het gevoel dat je stem niet altijd gehoord wordt? Dan is geld verdienen online met betaalde enquêtes wellicht iets voor jou! Het leuke aan online geld verdienen met betaalde vragenlijsten is dat je met een beperkte investering aan tijd punten kunt sparen voor aantrekkelijke beloningen. Zo maak of kraak jij de lancering van nieuwe producten, of zelfs van een nieuwe film. Met jouw mening ben jij de katalysator voor vernieuwing en innovatie!

Wil ook jij geld verdienen online met betaalde vragenlijsten? Registreer je dan hier voor de betaalde enquêtes van OpinionWorld en begin vandaag nog met geld verdienen online!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.