« Terug naar Blog

Makkelijk geld verdienen – Indigo Brussels 2017

makkelijk geld verdienen - interieurbeurs

Makkelijk geld verdienen met enquêtes gaat zelfs over lakens, douchegordijnen en behang, en daarom raden we van harte Indigo Brussels 2017 aan.

Wie een hart heeft voor textiel in de meest ruime betekenis van het woord moet 6, 7 of 8 september zeker langsgaan bij Tour & Taxis waar naar jaarlijkse traditie de beurs MoOD & Indigo plaatsvindt. Heel wat van onze trouwe leden sparen met betaalde vragenlijsten om hun woning opnieuw in te richten of een beetje op te smukken. Wie op zoek is naar nieuwe decoratie, beddengoed, tafellakens, douchegordijnen, vloer- of muurbekleding mag deze afspraak niet missen!

Wat mag je verwachten op Indigo?

Tijdens Indigo Brussels stellen meer dan 100 internationale studio’s en ontwerpers hun patronen en ontwerpen voor: fabrikanten van stoffen, makers van bedden, tafel- en badkamerlinnen, gespecialiseerde verdelers en producenten van vloer- en muurbekleding, de grote decoratiemerken, ontwerpers en interieurconsulenten – je vindt het er allemaal. Het MoOd gedeelte van de beurs leert je dan weer wat er nieuw en trendy is op het gebied van raam- en muurbekledingen. Meer te weten komen over deze prestigieuze interieurbeurs, of alvast online je ticket boeken, kan via deze link!

Makkelijk geld verdienen met betaalde vragenlijsten – iets voor jou?

Door deel te nemen aan onze betaalde enquêtes deel jij de lakens uit! Betaalde vragenlijsten invullen is veel meer dan makkelijk geld verdienen, want jij bepaalt de designs van het nieuwe behangpapier, het motief van tafellakens of zelfs de print van douchegordijnen. Je hebt spulletjes nodig om je huis te decoreren? Met onze betaalde enquêtes spaar je voor punten die je kunt omruilen in cash geld of waardebonnen van de beste Belgische webshops.

Laat deze kans niet liggen! Schrijf je gratis in voor onze online onderzoeken en begin vandaag nog met makkelijk geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.