« Terug naar Blog

Makkelijk geld verdienen op Linkshandigendag!

toekomst van vliegreizen - online geld verdienen

Of je nu rechts- of linkshandig bent iedereen kan even makkelijk geld verdienen met betaalde vragenlijsten en online onderzoeken.

Sinds 1976 vieren we op 13 augustus elk jaar de Dag van de Linkshandigen. Deze dag vraagt aandacht voor de ongemakken waarmee linkshandigen in een overwegend rechtshandige wereld geconfronteerd worden. Dit artikeltje staat helemaal in het teken van onze panelleden die makkelijk geld verdienen door onze betaalde vragenlijsten met hun linkse hand in te vullen!

Interessante weetjes over linkshandigen!

Wetenschappers hebben nog geen sluitende verklaring gevonden waarom ongeveer 12% van de wereldbevolking linkshandig is. Maar wat is er nog speciaal aan linkshandigen? Hieronder enkele leuke weetjes!
  • In België is 13,1% van de bevolking linkshandig, daar waar dat in bijvoorbeeld Mexico slechts 2,50% is.
  • Linkshandigen zouden beter zijn in wiskunde, architectuur en ruimtelijk inzicht, maar hebben minder ontwikkelde verbale vaardigheden.
  • Linkshandigen zijn betere kunstenaars, denk maar aan Leonardo Da Vinci, Vincent van Gogh en onze eigen Peter Paul Rubens.
  • In de Bijbel wordt de rechterhand 100 keer positief vermeld, daar waar de linkse hand amper 25 keer vernoemd wordt – telkens negatief.
  • Linkshandigen zijn beter in tennis, zwemmen, baseball en schermen.
  • Vernieuwers als Bill Gates, Steve Jobs en Mark Zuckerberg zijn gezegend met een linkse hand.
En volgens de Club van Linkshandigen – en zij kunnen het weten – zijn ze ook intelligenter, knapper en meer getalenteerd dan hun rechtshandige collega’s!

Verdienen linkshandigen meer met betaalde vragenlijsten?

Volgens een interessante studie is het verdienvermogen van linkshandige, gestudeerde mannen 15% groter dan mannen die rechtshandig zijn. Dit wordt ondersteund door psychologisch bewijs dat linkshandigen creatiever zijn, en door neurologische studies die aantonen dat linkshandigen beter “outside the box” kunnen denken. Of dat ook geldt voor makkelijk geld verdienen met online onderzoeken? Misschien moeten we daar maar eens betaalde vragenlijsten over organiseren!

Heb ook jij de betaalde vragenlijsten microbe te pakken en je wil makkelijk geld verdienen? Doe mee aan online surveys en laat deze kans niet links liggen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.