« Terug naar Blog

Online geld verdienen op Wereld Toerisme Dag 2017

online geld verdienen - Wereld Toerisme Dag

Enquêtes invullen en online geld verdienen is een leuk extraatje om te sparen voor een vakantie, maar enquêtes gaan ook over toerisme.

Op 27 september wordt naar jaarlijkse gewoonte de Wereld Toerisme Dag georganiseerd. Mensen die online geld verdienen met betaalde vragenlijsten krijgen geregeld vragen over hun favoriete vakantiebestemming, op welke manier ze hun reis boeken, met welk vervoermiddel ze reizen en wat ze tijdens hun vakantie wensen te doen. Maar als we op reis gaan, doen we dat dan wel op een duurzame manier, met respect voor het milieu en de plaatselijke bevolking?

Duurzaam toerisme – een instrument voor ontwikkeling

Dit jaar staat de Wereld Toerisme Dag helemaal in het teken van het duurzaam toerisme. Duurzaam toerisme is het concept van het bezoeken van een plaats als toerist en proberen alleen een positieve impact achter te laten op het milieu, de samenleving en de economie. Een essentieel aspect hiervan is respect voor de mensen die de reisbestemming hun thuis noemen, de cultuur en de tradities van de streek, en voor het socio-economisch systeem. Aangezien duurzaam toerisme, waarvan ecotoerisme slechts een onderdeel is, in de lift zit, komt dit ook in betaalde vragenlijsten steeds meer aan bod.

Online geld verdienen voor duurzaam toerisme

Een avontuurlijke reis naar het Amazonewoud om er even bij de plaatselijke bevolking te verblijven, een autovrije vakantie in de Oostenrijkse Alpen of een ontspannende vakantie in een hotel in Jordanië dat 100% op hernieuwbare energie werkt? Dan begin je best alvast te sparen en dat kan door betaalde enquêtes in te vullen voor geld! Bovendien kan ook jij dankzij onze betaalde vragenlijsten een steentje bijdragen aan een meer duurzame samenleving.

Wil ook jij online geld verdienen voor een welverdiende vakantie? Registreer je dan hier voor onze betaalde enquêtes en begin vandaag nog met online geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.