« Terug naar Blog

Betaalde vragenlijsten – Wereld Animatie Dag

betaalde vragenlijsten - wereld animatie dag

Elke dag zien we de pracht van animaties, zelfs in betaalde vragenlijsten, en daarom vieren we op 28 oktober graag de Wereld Dag van de Animatie mee.

Dag na dag zijn we getuige van het belang van animaties. Niet alleen in de bioscoop – met 3D- en special effects – maar ook gewoon op televisie, in reclames en op de sociale media. En ja hoor, ook in betaalde vragenlijsten komt deze kunst aan bod. OpinionWorld – jouw partner voor betaalde enquêtes – neemt je dan ook met plezier mee voor een vluchtige reis doorheen de wonderbaarlijke geschiedenis van de animatie!

De geschiedenis van de animatie

Archeologische vondsten bewijzen dat we altijd al op zoek geweest zijn om onze ideeën in animatie om te zetten, denk maar aan de grotschilderingen van de holbewoners of de Vitriviusman van Leonardo da Vinci. Met de Industriële Revolutie in de 18e en 19e eeuw werd er voor het eerst geëxperimenteerd met machines die beelden konden laten bewegen. Zo is de “magische lantaarn” – een projector met schijfjes glas – het eerste voorbeeld van geprojecteerde animatie. Maar meer nog dan deze eerste machines vormde vooral het flipboekje vanaf 1868 de inspiratiebron voor de eerste animators. Met de uitvinding van de televisie was Felix de Cat in 1919 de eerste geanimeerde televisiester, in 1923 gevolgd door Mickey Mouse – het eerste grote succes van Walt Disney. En zo komen we over de meest uiteenlopende animatiefiguren en tekenfilms tot de computergestuurde animatie van vandaag …

Betaalde enquêtes invullen: een geanimeerde bezigheid!

Net zoals onze betaalde vragenlijsten wordt de wereld van de animatie gedreven door innovatie en vernieuwing. Wist je trouwens dat grote filmstudio’s als Pixar en Disney hun blockbusters eerst uitproberen op een testpubliek? Maar ook hier willen grote bedrijven aan de hand van betaalde vragenlijsten weten welke nieuwe animatie het beste bij hun merk past. Ben jij iemand die constant wil innoveren en bovendien nog iets wil bijverdienen? Dan zijn de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld je op het lijf geschreven. Schrijf je hier gratis in voor onze betaalde enquêtes en begin vandaag nog met online geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.