« Terug naar Blog

Enquêtes invullen – de ware betekenis van Kerstmis

Kerstmis - enquêtes invullen

Enquêtes invullen om te sparen voor kerstcadeaus is een boeiende bijverdienste, maar soms verliezen we de echte betekenis van Kerstmis uit het oog.

Heel wat van onze leden doen aan enquêtes invullen om iets extra bij te verdienen voor hun families en vooral ook om cadeautjes te kopen. Maar met al die drukte voor en tijdens de feestdagen vergeten we vaak de echte betekenis van Kerstmis.

Wat is de ware betekenis van Kerstmis?

We weten allemaal dat we met Kerstmis eigenlijk de geboorte van Jezus vieren. Maar is dat wel zo? Volgens historici werd Jezus immers geboren in de lente of in de zomer. De waarheid is dat de geboorte van Jezus eigenlijk een excuus is om te vieren. Winters zijn vaak koud, het wordt vroeger donker en de bomen lijken dood. Dit is best een deprimerende tijd van het jaar en dat betekent slechts één ding: tijd om te vieren! De ware betekenis van Kerstmis is om mensen op te vrolijken tijdens een koude en donkere periode van het jaar. Dat betekent enquêtes invullen voor kerstcadeautjes, een heleboel lekker eten, gezellig samenzijn met familie en anderen helpen!

Enquêtes invullen brengt mensen samen!

Kerstmis is de gezelligste tijd van het jaar. Iedereen lijkt een beetje vriendelijker en mensen laten zich van hun beste kant zijn. Maar ongeacht hoe goed je ook voorbereid bent, lijkt het altijd een beetje een last minute rush naar 25 december. De perfecte cadeautjes onder de boom verzamelen en vrienden en familie bij elkaar brengen, vergt allemaal voorbereiding. Onze leden die trouw enquêtes invullen zijn echter altijd voorbereid op Kerstmis. Door betaalde vragenlijsten in te vullen sparen ze punten voor aantrekkelijke beloningen zoals cadeaubonnen en zelfs gewoon cash geld.

Met betaalde vragenlijsten is Kerstmis nog gezelliger! Nog geen lid? Registreer je dan hier voor onze online onderzoeken en begin vandaag nog met enquêtes invullen. OpinionWorld wenst jullie alvast een prettig kerstfeest!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.