« Terug naar Blog

Enquêtes invullen over verkeersveiligheid

road traffic victims - surveys

Enquêtes invullen gaat niet alleen over commerciële aangelegenheden, maar ook over maatschappelijk belangrijke thema’s zoals verkeersveiligheid.

Op 19 november vindt de Jaarlijkse Herdenking van Verkeersslachtoffers plaats. Mensen die enquêtes invullen zijn sociaal geëngageerde individuen en hebben een uitgesproken mening over veiligheid in het verkeer. Daarom leggen we onze betaalde vragenlijsten even aan de kant om stil te staan bij dit belangrijk thema.

Waarom Internationale Herdenking Verkeersslachtoffers

Verkeersdoden en verkeersongelukken met gewonden zijn plotselinge, gewelddadige en traumatische gebeurtenissen. Hun impact is van lange duur en vaak permanent. Elk jaar worden de statistieken wereldwijd aangevuld met miljoenen slachtoffers. De tol die we voor onze mobiliteit betalen is ronduit gigantisch. De rouw en het lijden is des te groter als je weet dat velen van de slachtoffers kinderen of jongeren zijn. Nog pijnlijker is de vaststelling dat vele van deze ongevallen perfect vermijdbaar hadden kunnen zijn. Deze dag is niet alleen een erkenning van het lijden van slachtoffers en nabestaanden, maar ook een dag van bezinning. Want als het op verkeer aankomt, dragen we allemaal een verpletterende verantwoordelijkheid.

Wist je trouwens dat er vorig jaar op onze Belgische wegen 637 dodelijke slachtoffers te betreuren vielen? Hoewel dat ten opzichte van 2015 een daling is van 13 procent, is dat nog altijd veel te veel. In de wetenschap dat jij en ik, of een van onze geliefden, de volgende kunnen zijn, moet dat cijfer drastisch omlaag!

Enquêtes invullen voor een betere en veiligere wereld!

Samen met onze andere leden die enquêtes invullen bepaald jij mee het maatschappelijk draagvlak voor strengere regelgeving inzake verkeersveiligheid. Of vind je misschien dat strengere boetes niet de oplossing zijn? In onze betaalde enquêtes kan jij je mening kwijt! Wil ook jij je steentje bijdragen om van deze wereld een meer aangename plek te maken? Registreer je dan hier gratis voor onze betaalde vragenlijsten en begin vandaag nog met enquêtes invullen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.