« Terug naar Blog

Enquêtes invullen voor geld over gezonde snacks

gezonde snacks - enquêtes invullen voor geld

Enquêtes invullen voor geld gaat ook over eetgewoontes, bijvoorbeeld of je kiest voor een gezonde snack of voor de klassieke zak chips.


Naarmate consumenten zich meer bewust worden van hun gezondheid, moest ook de voedingsindustrie zich aanpassen. Uit betaalde vragenlijsten blijkt dat gezonde snacks erg in de lift zitten. Mensen die enquêtes invullen voor geld krijgen dan ook geregeld vragen over vieruurtjes en tussendoortjes voorgeschoteld.

Vraag in online enquêtes: Kies jij voor gezonde snacks?

Uit diverse betaalde enquêtes blijkt dat gezonde snacks aan populariteit winnen, maar dat gaat niet noodzakelijk ten koste van chips en snoep. Zij die voor gezonde snacks kiezen zijn bereid meer te betalen voor kwaliteit. Het is wellicht een goede marketingstrategie om te focussen op gezonde producten met natuurlijke of organische ingrediënten. 75% van de respondenten geeft zelfs aan de volgende maand minstens een keertje enkele gezonde snacks te zullen aanschaffen. En jij?

Enquêtes invullen voor geld over snoep en snacks!

Hoe vaak per dag eet jij een gezonde snack? En hoeveel keer per week koop je fruit, yoghurt of smoothies? Vind je gezondheid belangrijk bij de aankoop van tussendoortjes? Dat zijn slechts enkele vragen die je in onze betaalde vragenlijsten zal tegenkomen. Door deel te nemen aan betaalde enquêtes krijg je zelfs de kans om producenten van voedingsmiddelen aan te sporen om gezondere producten op de markt te brengen. Misschien heb je zelfs de eer om als eerste een nieuwe snack te testen en er je mening over te geven in online enquêtes!

Wil je iets bijverdienen door gewoon je opinie te geven in betaalde enquêtes? Bijt je dan hier vast in onze betaalde vragenlijsten en begin vandaag nog met enquêtes invullen voor geld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.