« Terug naar Blog

Geld verdienen online: Waarom de Bitcoin hype?

Bitcoin hype - geld verdienen online

Geld verdienen online kan niet alleen met betaalde vragenlijsten, maar ook met cryptocurrency als Bitcoin wordt er tegenwoordig veel geld verdiend.

Je kunt vandaag geen nieuwssite opendoen of je leest wel een verhaal over iemand die schatrijk is geworden met Bitcoin. Maar wat is Bitcoin precies en waarom de hype rond deze digitale munten? En is het wel veilig? OpinionWorld – de specialist in geld verdienen online – zocht het voor je uit!

Wat is Bitcoin precies?

Bitcoin is een digitale munteenheid en digitaal betalingssysteem dat mensen over de hele wereld toelaat om Bitcoins te versturen en te ontvangen. Het werkt via een gedecentraliseerd netwerk van computers waarin alle transacties opgeslagen, geverifieerd en bijgewerkt worden. De technologie die hiervoor gebruikt wordt heet “blockchain.” Er bestaat geen centrale entiteit zoals een bank of een overheid. Dat betekent dat investeerders zich in iets storten dat niet gereglementeerd of beschermd wordt. Bij een negatieve uitkomst of fraude sta je dus nergens. Als je weet dat een Bitcoin eind 2016 zo’n 1.000 euro waard was en ondertussen met de grens van 10.000 euro flirt, weet je meteen waar de hype vandaan komt. Ondertussen bestaan er meer dan duizend kleinere digitale munteenheden, waar de laatste tijd erg op gespeculeerd wordt.

Gratis geld verdienen online met betaalde enquêtes!

Geld verdienen online met Bitcoins is een erg risicovolle aangelegenheid. De koers van dergelijke cryptocurrency is erg vluchtig. Wat je vandaag verdiend hebt, kan morgen weer verdwenen zijn als sneeuw voor de zon. Geld verdienen online met betaalde vragenlijsten daarentegen is volledig gratis en je investeert slechts een beetje van je kostbare tijd. Bovendien draag je op een constructieve wijze bij aan de vorming van onze samenleving. Je vult niet alleen betaalde enquêtes in over producten en diensten, maar ook over maatschappelijk belangrijke thema’s.

Nog geen lid van OpinionWorld? Registreer je dan hier voor onze betaalde vragenlijsten en begin vandaag nog met geld verdienen online!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.