« Terug naar Blog

Makkelijk geld verdienen laat je glimlachen!

geld verdienen online - marktonderzoek en statistiek

Geld verdienen online met betaalde vragenlijsten is een belangrijk onderdeel van marktonderzoek en daar komt heel wat statistiek aan te pas.

Betaalde enquêtes invullen is meer dan geld verdienen online, want er schuilt een hele systematiek achter. Marktonderzoek is een instrument voor de leveranciers van goederen en diensten om te peilen naar de noden van diegenen die hun producten en diensten willen afnemen – jij dus. Het betreft het systematisch verzamelen, verwerken en analyseren van onderzoeksresultaten uit betaalde vragenlijsten.

Marktonderzoek en statistiek gaan hand in hand

De rol van statistici in betaalde online enquêtes begint nog voor de opstelling van de betaalde vragenlijsten. Wat wil de organisatie weten en welke vragen komen daarvoor het best aan bod in de online onderzoeken? Van zodra de data verzameld zijn, kan de statistische analyse op zich beginnen. Een deel van de uitdaging is om de analyse en de resultaten aan de klant uit te leggen zodat deze laatste daaruit de juiste conclusies kan trekken.

Geld verdienen online is ook voor jou!

Heel wat organisaties en bedrijven doen een beroep op betaalde vragenlijsten om antwoorden te vinden op vragen als deze:
  • Waarom is de verkoop van mijn ontbijtgranen de laatste maanden gedaald?
  • Zullen mensen mijn nieuwe pastasaus wel lusten?
  • Als we hier een nieuw zwembad openen, zou je er dan komen zwemmen?
  • Zou je het merken als we enkele ingrediënten van ons frisdrankje veranderen, en zou je het dan nog kopen?
Jouw antwoorden op deze betaalde enquêtes worden vervolgens in statistieken gegoten en uitvoerig geanalyseerd. Zonder “statistiek” dus geen degelijk marktonderzoek … Wil ook jij geld verdienen online en meebeslissen over de goederen en diensten waar je dagelijks gebruik van maakt? Registreer je dan hier voor onze online betaalde enquêtes en begin vandaag nog met geld verdienen online!
« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.