« Terug naar Blog

Geld verdienen online – Feestelijke shoppingtrends

Shoppingtrends feestdagen - geld verdienen online

De feestdagen zijn er om familie en vrienden dichter bij elkaar te brengen en daar kan geld verdienen online met enquêtes goed bij helpen.

Hoewel het eerst nog de beurt is aan Sinterklaas om de kindergezichten te verblijden, zien we toch al de eerste kerstverlichting in het straatbeeld verschijnen. Onze leden zijn ondertussen druk bezig met geld verdienen online om de wenslijstjes te vervullen. Maar wat zijn eigenlijk de trends voor deze feestdagen? OpinionWorld – de specialist in geld verdienen online – zocht het voor je uit!

Rond het beste kerstcadeau zit geen strik

Uit betaalde enquêtes blijkt dat een vierde van de mensen een cadeau verkiest dat niet ingepakt kan worden. Maar welke cadeautjes komen niet in een strik? Denk aan een citytrip, pianolessen en zelfs aan een babysit om je hond uit te laten als je het even te druk hebt. Een andere interessante trend is dat 55 procent van de respondenten van plan is om hun kerstinkopen online te doen. Met dat laatste zit je bij OpinionWorld alvast goed, want met geld verdienen online zet je je gespaarde punten gewoon om in cadeaubonnen van de beste Belgische webshops! En geheel in de lijn van het voorgaande bekent 22 procent van de ondervraagden dat ze hun kerstinkopen via hun smartphone zullen betalen.

Geld verdienen online voor de beste kerstcadeautjes!

Mensen verdienen geld online met betaalde enquêtes om de meest uiteenlopende redenen. Puur engagement, om iets extra bij te verdienen, maar vooral ook om hun geliefden een pleziertje te gunnen. Door betaalde vragenlijsten in te vullen spaar je punten die je kunt verzilveren in cadeaubonnen, cash geld, iTunes tegoed of zelfs een Spotify lidmaatschap om onder de kerstboom te leggen. En voor zij die echt willen teruggrijpen naar de ware betekenis van Kerstmis bestaat de mogelijkheid om je punten aan een goed doel weg te schenken. (Dat doe je automatisch al door betaalde enquêtes in te vullen, maar je bent vrij om een extraatje te doen).

Nog geen lid van OpinionWorld? Registreer je dan hier gratis voor onze betaalde vragenlijsten en begin vandaag nog met geld verdienen online!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.