« Terug naar Blog

Makkelijk geld verdienen laat je glimlachen!

makkelijk geld verdienen - wereld dag van de glimlach

Makkelijk geld verdienen met betaalde vragenlijsten laat je glimlachen en daarom staan we vandaag even stil bij de Wereld Dag van de Glimlach.

Mensen die makkelijk geld verdienen met betaalde enquêtes gaan met de glimlach door het leven. Vandaar vestigen we graag de aandacht dat 6 oktober Wereld Dag van de Glimlach is. Omdat (glim)lachen gezond is, moedigen we vandaag iedereen aan om je glimlach met anderen te delen!

Waarom Wereld Dag van de Glimlach?

De Wereld Dag van de Glimlach is een dag waarop mensen aangemoedigd worden om niet alleen een glimlach op het gezicht van hun medemens te toveren, maar ook om hen te verwennen met vriendelijke gebaren. De historische wortels gaan terug tot 1963 toen de commerciële artiest Harvey Ball het wereldberoemde “smiley” symbool creëerde. Het symbool werd snel een commercieel succes en wereldwijd herkenbaar. Hoewel Ball erg verheugd was over het succes van het gele lachende gezichtje, was hij ook bezorgd dat de ware betekenis erachter verloren zou gaan. Het was deze bezorgdheid die hem inspireerde om de Wereld Dag van de Glimlach in het leven te roepen.

Tover een glimlach op iemands gezicht met betaalde enquêtes!

Om het met de woorden van Albert Einstein te zeggen: “Ons eigen geluk hangt af van de glimlach van anderen.” Houd online geld verdienen met betaalde online enquêtes dus niet voor jezelf maar laat ook anderen glimlachen en makkelijk geld verdienen! Tover een glimlach op het gezicht van je medemens door je vrienden uit te nodigen om zich hier gratis aan te melden voor de betaalde enquêtes van OpinionWorld!

Wist je trouwens dat je door deel te nemen aan onze betaalde online enquêtes ook automatisch een goed doel steunt? Op die manier is enquêtes invullen niet alleen makkelijk geld verdienen, maar laat je wereldwijd mensen en dieren glimlachen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.