« Terug naar Blog

Makkelijk geld verdienen – Hoera! Thanksgiving!

Thanksgiving - makkelijk geld verdienen

Aan de overkant van de plas doen mensen aan makkelijk geld verdienen om met Thanksgiving een extra grote kalkoen te kunnen smullen.

Aangezien ze bij Survey Sampling International (SSI), het overkoepelend moederbedrijf van OpinionWorld.be, op donderdag 23 november Thanksgiving vieren, schuiven we graag mee aan de feestdis. In Amerika stond makkelijk geld verdienen met betaalde enquêtes de laatste weken immers helemaal in het teken van deze Amerikaanse feestdag.

Wat is Thanksgiving Day?

Als je in de stemming bent om te feesten, is Thanksgiving misschien wel de geschikte feestdag voor je. Uiteraard is het een Amerikaanse nationale feestdag, maar de meeste Belgen weten wel vaag wat het is. Of niet? Zonder uitzondering valt Thanksgiving altijd op de vierde donderdag van november. Dit jaar is dat op 23 november. De geschiedenis van de feestdag gaat terug tot in de 17e eeuw toen de boeren de vruchten van hun oogst vierden. En volgens sommigen hebben de Amerikanen deze feestelijke dag te danken aan onze noorderburen. De eerste Thanksgiving zou immers in 1621 voor het eerst gevierd zijn door de Pelgrims – een Nederlandse kolonie immigranten in Massachusetts. Thanksgiving is ondertussen uitgegroeid tot een traditionele Amerikaanse feestdag waarbij kalkoen, zoete aardappelen en groentjes niet mogen ontbreken. De maaltijd wordt traditioneel afgerond met pompoentaart. Geen wonder dat de Amerikanen zo verlekkerd zijn op Thanksgiving!

Makkelijk geld verdienen voor de feestdagen!

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat de wenslijstjes al volop uitgewisseld worden. Makkelijk geld verdienen met betaalde vragenlijsten komt dus meer dan ooit van pas! Door betaalde enquêtes in te vullen, spaar je punten die je vervolgens kunt omruilen voor onder andere cadeaubonnen en cash geld. In onze OpinionWorld webshop vindt je zowat alles voor onder de kerstboom. Het enige wat je moet doen is je hier gratis registreren en je kunt meteen beginnen met makkelijk geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.