« Terug naar Blog

Online geld verdienen | Bizarre Halloween weetjes

online geld verdienen - Halloween weetjes

Het is weer de griezeligste tijd van het jaar en Halloween is ondertussen ook doorgedrongen in de wereld van online geld verdienen met enquêtes.

Online geld verdienen met betaalde enquêtes gaat over de meest uiteenlopende topics, en deze tijd van het jaar wordt er zelfs in onze enquêtes gegriezeld. Commerciële organisaties willen immers weten of jij meedoet aan Halloween! OpinionWorld zet de pompoenen alvast buiten en leert je alles wat je moet weten over de engste dag van het jaar!

Leuke feitjes en weetjes over Halloween

Het woord Halloween is een afgekorte versie van “All Hallows’ Eve” – Allerheiligen Avond – en stamt af van eeuwenoud heidens festival genaamd “Samhain” dat 2.000 jaar geleden door de Kelten gevierd werd. “Samhain” betekent letterlijk het einde van de zomer en markeert het begin van de winter. De Kelten geloofden dat de doden tijdens deze periode terug onder de levenden kwamen. De traditie van “trick-or-treat” begon in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, en immigranten introduceerden de traditie in de Verenigde Staten, waarna het de laatste decennia naar het Europese vasteland overwaaide. Vandaag is Halloween ook bij ons populairder dan ooit met zombies, superhelden en spoken die onze straten onveilig maken, en zelfs de fameuze Jack-o’-lantaarns in het straatbeeld – de uitgeholde pompoenen waaruit een akelig gezichtje wordt gesneden.

Online geld verdienen is dankzij betaalde enquêtes ook leuk voor volwassenen!

Tijdens de herfstvakantie genieten sommigen onder ons van enkele welverdiende vakantiedagen. Een uitstekende gelegenheid om iets bij te verdienen met betaalde vragenlijsten, zeker met de feestdagen in het vooruitzicht! Wie aan online geld verdienen met betaalde enquêtes doet, weet dat je in de OpinionWorld Webshop een overvloed aan originele geschenken vindt!

Wil ook jij online geld verdienen met betaalde vragenlijsten? Meld je dan hier gratis aan voor de betaalde enquêtes van OpinionWorld en begin nu nog met online geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.