« Terug naar Blog

Enquêtes invullen: Voeder jij de vogeltjes?

vogeltjes voederen - enquêtes invullen

Terwijl we deze maand onze handen vol hebben met enquêtes invullen, mogen we ook onze gevederde vrienden niet vergeten te voederen.

Nu februari zich bijzonder koud aankondigt, zijn het niet alleen mensen die onder de winterse omstandigheden kreunen. In de Verenigde Staten wordt de tweede maand van het jaar gevierd als vogelvoedermaand. Wij doen binnen lekker warm aan enquêtes invullen, terwijl de vogeltjes buiten alle moeite hebben om voedsel te vinden. Vandaar het belang om onze vogelvoederbakjes altijd goed gevuld te houden!

Waarom zouden we vogeltjes moeten voederen?

Of ook jij de vogeltjes voedert, zou een uitstekende vraag kunnen zijn in betaalde enquetes. Maar waarom zouden we de vogeltjes moeten voederen? Aangezien de natuurlijke habitat van vogels door ons toedoen alsmaar kleiner is geworden, is het van cruciaal belang dat we hen een handje zouden toesteken. Ook voor ons zijn er echter voordelen. Vooral mussen en vinken eten graag zaadjes van onkruid, waardoor onze tuinen onkruidvrij blijven. Bovendien doen vogels in onze tuinen zich ook te goed aan wormen, insecten en spinnen. Op die manier hoeven we geen pesticiden te gebruiken! En als dank word je ’s ochtends verwend met een geweldig concert van getsjirp en gezang!

Enquêtes invullen voor het dierenwelzijn!

Vogeltjes voeren is een goedkope hobby die niet zwaar weegt op je budget. Maar als je meer wilt doen dan vogels hun buikje rond te laten eten, kan je misschien overwegen om betaalde vragenlijsten in te vullen voor het goede doel. Wist je dat je door enquêtes invullen bij OpinionWorld automatisch een liefdadigheidsinstelling steunt? Voor alle betaalde vragenlijsten kan je niet alleen cash geld of cadeaubonnen verdienen, maar word je ook gevraagd aan welk goed doel je een donatie wil doen. Als je een hart voor dieren hebt, bevelen we warm aan om je gratis donatie te doen aan World Animal Protection.

Wil je iets bijverdienen en tegelijk ook automatisch goede doelen steunen? Registreer je dan hier voor onze betaalde enquêtes en begin met enquêtes invullen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.