« Terug naar Blog

Enquêtes invullen voor geld: marketing trends 2018

marketing trends 2018 - enquêtes invullen voor geld

Enquêtes invullen voor geld is het uitgelezen instrument om te weten te komen wat consumenten voelen, maar er staat heel wat op til dit jaar.

Mensen die enquêtes invullen voor geld willen van alles als eerste op de hoogte zijn, vooral dan van de nieuwste marketingtrends. OpinionWorld – jouw partner voor betaalde enquêtes – verklapt alvast aan welke nieuwe marketingtrends we ons in 2018 mogen verwachten.

Belangrijkste online marketing trends voor 2018

Enquêtes invullen voor geld wordt nog belangrijker. “Big data” en gegevens van betaalde vragenlijsten zijn niet meer alleen weggelegd voor de grote spelers. De data verzameld uit online onderzoeken worden alsmaar meer beschikbaar voor kleinere en middelgrote ondernemingen.

Een tweede belangrijke trend is de kapitalisatie van applicaties. Vandaag de dag is er een app voor zowat alles. Dit jaar zullen we zien dat meer en meer bedrijven deals zullen sluiten met ontwikkelaars van bestaande applicaties om op die manier meer zichtbaarheid te krijgen.

Verder zal mobile marketing in 2018 helemaal ingeburgerd zijn. De merken die het meeste tijd besteden aan het leren en begrijpen van jouw “micro-momenten” in het leven, hebben het meeste kans op succes. Dat vergt nog meer diepgaand demografisch onderzoek en uiteraard nog meer mobiele betaalde vragenlijsten.

Het ziet er dus naar uit dat onze leden dit jaar hun handen vol zullen hebben met betaalde enquêtes invullen voor geld!

Enquêtes invullen voor geld: jij zet nieuwe trends!

Dankzij betaalde enquêtes ligt de wereld aan je voeten. Het is niet alleen een leuke bijverdienste, maar ook een manier om de nieuwe trends in het nieuwe jaar te bepalen en te beïnvloeden. Ben ook jij benieuwd naar de nieuwste technologische snufjes? Dan is enquêtes invullen de geknipte bijverdienste voor jou! Registreer je hier voor onze betaalde vragenlijsten en begin vandaag nog met enquêtes invullen voor geld!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.