« Terug naar Blog

Enquêtes invullen: Films om in 2018 naar uit te kijken

nieuwe films 2018 - enquêtes invullen

We hebben een jaar van enquêtes invullen achter ons en een nieuw jaar voor de boeg – en dat betekent dat er nieuwe blockbusters zitten aan te komen.

We weten dat er onder onze leden die enquêtes invullen heel wat cinefielen zijn. Sommigen onder hen vullen zelfs betaalde vragenlijsten in om naar de bioscoop te gaan. OpinionWorld – jouw partner voor betaalde enquêtes – zette alvast enkele films om in 2018 naar uit te kijken op een rijtje!

Welke films ga jij dit jaar zeker kijken?

Daar waar 2017 niet meteen een recordjaar was voor Hollywood, kondigt 2018 zich alvast veelbelovend aan. Dit jaar zullen enkele geliefde comic book karakters opnieuw hun opwachting maken, verschijnen er enkele langverwachte sequels en worden we verwend met nieuwe filmdebuten.

Een van de vervolgverhalen die we niet willen missen, is Maze Runner: The Death Cure. Het bloedstollende labyrintverhaal kondigt zich dodelijker en spannender aan dan ooit te voren. Andere sequels die we niet willen missen zijn: Tomb Raider, Avengers: Infinity War en Jurassic World: Fallen Kingdom. De fans van de Ocean’s reeks, zullen graag horen dat Ocean’s 8 met alleen maar vrouwelijke hoofdrolspelers voor de roof van het jaar zal zorgen.

Een spionagethriller die nu al met stip in onze agenda staat, is Red Sparrow, waarin onze eigen Matthias Schoenaerts mag schitteren naast Oscarwinnares Jennifer Lawrence. De film is vanaf 28 februari al te zien in de Belgische bioscoopzalen.

En ook de Star Wars fans hoeven dit jaar met Solo: A Star Wars Story niet op hun honger te blijven zitten. Wijzelf verwachten erg veel van The 15:17 To Paris, waarin regisseur Clint Eastwood levensechte helden als acteurs laat opdraven.

Enquêtes invullen voor cinematickets!

Wist je dat enquêtes invullen ook kan voor cash geld? Door betaalde vragenlijsten in te vullen, spaar je punten die je niet alleen in cadeaubonnen kunt omzetten, maar via PayPal ook gewoon in cash. Op die manier kan je jezelf bijvoorbeeld ook verwennen met een van de vele blockbusters van 2018. Nog geen lid? Registreer je dan hier en begin vandaag nog met enquêtes invullen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.