« Terug naar Blog

Geld verdienen online - Draag vandaag een roze T-shirt!

Roze T-shirt Dag - geld verdienen online

28 februari maken we naast geld verdienen online met enquêtes graag even tijd om de aandacht te vestigen op de Roze T-shirt Dag tegen pesten.

Hoewel de Verenigde Naties 4 mei uitriepen tot Internationale Dag tegen Pesten, worden op heel wat plaatsen in de wereld ook op 28 februari anti-pestcampagnes gehouden. De belangrijkste is ongetwijfeld Roze T-shirt Dag. Mensen die geld verdienen online met betaalde vragenlijsten zijn sociaal geëngageerd en binden ook in enquêtes de strijd aan tegen deze maatschappelijke epidemie.

Waarom een roze T-shirt tegen pesten?

De Roze T-shirt Dag vindt zijn oorsprong in een hartverwarmend gebaar nadat een jongen in Canada op school gepest werd omdat hij een roze shirt droeg. Als antwoord daarop besloten enkele jongeren aan alle jongens op school roze shirts uit te delen. Nadat alle roze shirts verdeeld waren, werd er nooit iets meer gehoord van de pestkoppen. Dit bewijst dat pesten wel degelijk uitgeroeid kan worden, wanneer we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen en de handen in elkaar slaan.

Geld verdienen online met betaalde enquêtes tegen pesten

Betaalde vragenlijsten gaan over veel meer dan alleen producten en diensten. Beleidsmakers uit zowel de private als de publieke sector zoeken door middel van betaalde enquêtes naar een maatschappelijk draagvlak voor hun beslissingen. Vind je misschien dat de sociale media meer maatregelen zouden moeten nemen om negatieve reacties te weren? Of vind je dat ouders van pestkoppen in geval van herhaling een boete moeten krijgen? Dit zijn slechts enkele vragen waarop jij in betaalde enquêtes het antwoord weet!

Ben je iemand met een ongezouten mening met drang naar verbetering? Begin dan vandaag nog met geld verdienen online door je hier te registreren voor onze betaalde vragenlijsten!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.