« Terug naar Blog

Geld verdienen online: de bizarste enquêtes

bizarre enquêtes - geld verdienen online

Mensen die geld verdienen online met betaalde enquêtes moeten soms absurde vragen beantwoorden en dat levert vaak bizarre resultaten op.

Geld verdienen online met betaalde vragenlijsten gaat over alle aspecten van het leven. Van het beoordelen van producten en diensten, over religie, politiek en het huishouden tot vragen over je diepste gedachten, het komt allemaal aan bod in onze betaalde enquêtes. Maar soms leveren betaalde vragenlijsten ook bizarre en hilarische resultaten op!

De bizarste resultaten van betaalde vragenlijsten

De wegpagina die je nu leest, werd gemaakt in HTML, de standaard computertaal om webpagina’s te maken. Nochtans bleek uit online enquêtes dat 1 op 10 mensen denkt dat HTML een seksueel overdraagbare ziekte is. Dezelfde betaalde vragenlijsten wezen uit dat 27% van de mensen “gigabyte” identificeerden als een insect uit Zuid-Amerika, 23% dacht dat “MP3” een Star Wars robot was en 18% gaf aan dat “Blu-ray” een zeewezen is. Technologie geeft in online onderzoeken wel vaker aanleiding tot verwarring, want 51% van de Amerikanen denkt dat stormweer de “Cloud technologie” aantast.

Maar het kan nog absurder. Draait de Aarde rond de zon of de zon rond de Aarde? Het lijkt een examenvraag van de lagere school, maar in Amerikaanse betaalde vragenlijsten beantwoordde 26% van de respondenten deze vraag fout!

Geld verdienen online met enquêtes: een leuke bijverdienste!

Betaalde vragenlijsten invullen is niet alleen een interessant tijdverdrijf, maar je verdient er ook nog eens iets extra mee. Geld verdienen online was nog nooit zo eenvoudig met betaalde enquêtes. Het enige wat je moet doen is je mening geven over de meest uiteenlopende thema’s. Op die manier spaar je punten die je naar eigen keuze kunt verzilveren in cash geld of cadeaubonnen!

Nog geen lid van OpinionWorld? Grijp dan nu je kans door je hier te registreren voor onze betaalde enquêtes en begin vandaag nog met geld verdienen online!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.