« Terug naar Blog

Geld verdienen online: Sociale media zijn ongezond

mentalde gezondheid en sociale media - geld verdienen online

Geld verdienen online is ook op de sociale media wijdverspreid, maar de vraag rijst of deze sociale netwerken wel goed zijn voor ons mentaal welzijn.

Mensen die geld verdienen online met betaalde enquêtes zijn doorgaans ook erg actief op de sociale media. Onze leden hebben immers een uitgesproken mening en willen die graag ventileren. Het enige verschil is dat je dankzij de betaalde vragenlijsten van OpinionWorld ook betaald wordt voor je mening! Maar zijn sociale netwerken wel goed voor onze mentale gezondheid?

Sociale netwerken zijn een risico voor de mentale gezondheid

Verschillende studies hadden eerder al een verband gelegd tussen sociaal mediagebruik en een verhoogd risico op depressies. Maar onlangs gaf de grootste sociale netwerksite ter wereld, Facebook, zelf toe dat hun platform een gevaar voor het mentaal welzijn kan betekenen. Vooral het “passief opnemen van informatie” zou ons emotioneel welzijn kunnen schaden. De oplossing? “Actief interageren met mensen – meer in het bijzonder door berichten en posts met goede vrienden te delen”, aldus Facebook. Hoe zit het overigens met jouw sociaal mediagebruik? Het zou een uitstekende vraag kunnen zijn in een van onze betaalde enquêtes!

Iedereen wordt beter van geld verdienen online met enquêtes!

Volgens het onderzoek van Facebook wordt je mentale gezondheid bepaalt door hoe je het medium gebruikt. Op de sociale media kan je weliswaar je ongezouten mening geven, maar die gaat te midden van duizenden opinies vaak verloren. Door betaalde vragenlijsten in te vullen, oefen je echter rechtstreeks een positieve invloed uit op onze samenleving en zorg je mee voor vernieuwing. Dat geeft ons niet alleen een goed gevoel, maar je kunt er ook nog eens iets mee bijverdienen!

Ben je geïnteresseerd in een interessante bijverdienste? Registreer je dan hier voor onze betaalde vragenlijsten en begin vandaag nog met geld verdienen online!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.