« Terug naar Blog

Makkelijk geld verdienen: Internationale Sportdag

Internationale Sportdag - makkelijk geld verdienen

Mensen die makkelijk geld verdienen met betaalde vragenlijsten worden regelmatig gepeild of ze wel voldoende bewegen en aan sport doen.

Vandaag op 6 april vieren we de Internationale Sportdag voor Vrede en Ontwikkeling en OpinionWorld – jouw partner voor makkelijk geld verdienen – gooit op deze VN-dag graag de beentjes los. Sport speelde doorheen de geschiedenis een belangrijke rol in alle samenlevingen, maar wat heeft sport met de Verenigde Naties te maken horen we je jezelf afvragen?

Sport als fundamenteel recht en instrument voor vrede

Het recht om toegang te hebben tot, of deel te nemen aan sport, wordt al langer erkend in tal van internationale verdragen. In 1978 omschreef de UNESCO sport als een “fundamenteel recht voor iedereen.” Helaas wordt het recht om te spelen en te sporten vandaag de dag nog al te vaak genegeerd.

Bovendien heeft sport de unieke kracht om mensen aan te trekken, te mobiliseren en te inspireren. Sporten is niet alleen gezond voor jezelf, maar draagt ook bij aan sociale integratie en economische ontwikkeling. Vandaar ook het belang van sport en lichaamsbeweging in online onderzoeken.

Sport is een universele taal en instrument om vrede, tolerantie en begrip te promoten. Het gezamenlijke vrouwelijke hockeyteam van Noord- en Zuid-Korea op de voorbije Winterspelen is daar nog het beste voorbeeld van!

Makkelijk geld verdienen met enquêtes over sport

Gezond en evenwichtig leven is de laatste jaren zo belangrijk geworden dat het zelfs een verkoopsargument is geworden. Merken en bedrijven willen via betaalde enquêtes dan ook weten hoe vaak jij aan lichaamsbeweging doet. Niet alleen dat, aan de hand van betaalde vragenlijsten willen ondernemingen hun producten nog gezonder maken om zo goed mogelijk op jouw behoeften in te spelen.

Zo zijn betaalde enquêtes meer dan makkelijk geld verdienen alleen – op lange termijn worden we er nog gezonder van ook! Aarzel niet om je hier te registreren voor onze betaalde vragenlijsten en begin nu met makkelijk geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.