« Terug naar Blog

Makkelijk geld verdienen op deprimaandag!

blauwe maandag - makkelijk geld verdienen

Maandag 15 januari was blauwe maandag, de meest deprimerende dag van het jaar, maar ook dan maakte makkelijk geld verdienen je dag goed.

Het nieuwe jaar is begonnen en helaas zijn de feestdagen nog een vage herinnering. De kerstboom is verbrand en er is niet altijd geld voor uitgebreide, feestelijke maaltijden. Tenzij je natuurlijk aan makkelijk geld verdienen met enquêtes doet! Maar januari kan inderdaad aanvoelen als de meest deprimerende maand van het jaar. En die ellende kwam op Blauwe Maandag op z’n hoogtepunt.

Waarom is Blauwe Maandag de meest deprimerende dag van het jaar?

Deprimaandag of Blauwe Maandag werd in 2005 uitgevonden door een zekere Dr. Arnall. Hij ontwikkelde een formule om de meest deprimerende dag te berekenen. Daarin vinden we variabelen zoals weersomstandigheden, het einde van Kerstmis, mislukte nieuwjaarvoornemens en lage motivatiegevoelens. Maar wist je dat deze dokter de formule eigenlijk ontwikkelde voor een reclamecampagne voor een reisbureau? Voor alle duidelijkheid: de formule werd door wetenschappers als complete nonsens omschreven. Het is echter wel een van de meest succesvolle reclamecampagnes ter wereld.

De waarheid is integendeel dat januari een uitstekende periode is om nieuwe vrienden te maken en met nieuwe dingen te beginnen, zoals makkelijk geld verdienen met betaalde vragenlijsten bijvoorbeeld!

Makkelijk geld verdienen met enquêtes – daar word je vrolijk van!

Wat is er op een deprimerende maandag beter dan makkelijk geld verdienen met betaalde vragenlijsten? Dankzij de betaalde enquêtes van OpinionWorld krijg je de kans om je mening te ventileren over boeiende en belangrijke onderwerpen. Het beste van al is nog dat je er ook voor betaald wordt! Door betaalde vragenlijsten in te vullen spaar je immers voor punten die je kunt omzetten in cadeaubonnen of gewoon in cash geld. Iets voor jou? Meld je dan hier aan voor onze betaalde enquêtes en begin vandaag nog met makkelijk geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.