« Terug naar Blog

Makkelijk geld verdienen: Wat weet jij over Pasen?

makkelijk geld verdienen - Pasen

Tijdens de paasvakantie vallen er niet alleen paaseieren te rapen, maar kan je ook makkelijk geld verdienen door betaalde enquêtes in te vullen.

Je weet wellicht dat Pasen een religieuze feestdag is waar een groot konijn en een heleboel chocolade bij komt kijken. Maar naarmate je ouder wordt, zou je wellicht enkele paasfeitjes tot je parate kennis moeten rekenen. Makkelijk geld verdienen met betaalde vragenlijsten dat is geld voor je eieren kiezen, maar OpinionWorld presenteert je van harte de leukste weetjes over Pasen!

Alles wat je moet weten over Pasen!

Pasen is eerst en vooral de herdenking van de verrijzenis van Jezus Christus. Tegelijk wordt ook het einde van de vasten gevierd. De vasten begint traditioneel op Aswoensdag en betekent doorgaans dat je enkele dingen opgeeft, zoals pizza en chocolade, en je misschien wat meer toelegt op betaalde enquêtes. Anders dan andere feestdagen valt Pasen niet op een vaste datum. Pasen valt altijd op de eerste zondag na de eerste volle maan na het lentepunt. En waarom rapen we eigenlijk paaseieren? Interessant genoeg dateert deze traditie van veel vroeger dan de geboorte van Jezus. Eieren werden, net zoals konijntjes, altijd al gezien als symbool van “nieuw leven.” Tijdens de lente worden ze daarom nog populairder. De term “Pasen” zelf verwijst dan weer naar het Latijnse “pascua” dat “weilanden” betekent en uiteraard doelt op het begin van de lente. Dat op zich is al een reden genoeg om te vieren!

Makkelijk geld verdienen tijdens de paasvakantie!

Pasen is vooral ook een tijd om van een lekkere maaltijd te genieten en de dag met het gezin door te brengen. En vaak horen daar ook cadeautjes bij. Makkelijk geld verdienen tijdens de paasvakantie met betaalde vragenlijsten komt dus goed van pas. Nog geen lid? Registreer je dan hier voor onze betaalde enquêtes en begin vandaag nog met makkelijk geld verdienen!

Op welke manier je deze feestdag ook viert, OpinionWorld wenst jullie alvast een vrolijk Pasen toe!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.