« Terug naar Blog

Online geld verdienen: Calorieën op menu’s?

calorieën op het menu - online geld verdienen

Online geld verdienen met enquêtes gaat vaak over uit eten – een vraag zou kunnen zijn of je vindt dat menu’s het aantal calorieën moet aangeven.

Heel wat van onze leden doen aan online geld verdienen met betaalde vragenlijsten om lekker uit eten te gaan. We weten echter dat we op restaurant heel wat calorieën verorberen. In Amerika wordt het vanaf mei verplicht, maar vind je dat restaurants ook in België verplicht het aantal calorieën op hun menukaart moeten zetten?

Waarom calorieën verplicht op het menu?

We weten dat we tijdens etentjes de meeste calorieën binnenkrijgen, maar we weten nauwelijks wat we precies eten. Mensen die uit eten gaan, consumeren 20 tot 40 procent meer calorieën dan mensen die thuis eten. Uit onderzoek blijkt dat het gemiddelde gerecht in een restaurant 1.200 calorieën bevat – ongeveer de helft van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid voor actieve personen. In Amerika wordt de obesitasepidemie zelfs rechtstreeks gelinkt aan restaurantbezoeken. Daarom worden restaurants in de Verenigde Staten vanaf mei verplicht om per maaltijd het aantal calorieën weer te geven.

Online geld verdienen: Geef je mening over gezond eten!

Uit Britse betaalde vragenlijsten blijkt dat consumenten die informatie krijgen over het aantal calorieën in het menu twee keer zullen nadenken over hun keuze. Volgens diezelfde betaalde enquêtes zou het weergeven van de calorieën op menu’s zelfs leiden tot een verlaagde calorie-inname van 12 procent. Moet de overheid er ook in België voor zorgen dat mensen op restaurant gezondere keuzes kunnen maken? Door je mening te geven in onze betaalde enquêtes geef jij mee vorm aan het beleid!

Wil je deelnemen aan het debat over gezond eten, en nog zoveel meer? Registreer je dan hier voor onze betaalde vragenlijsten en start met online geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.