« Terug naar Blog

Online geld verdienen – Technologische trends 2018

technologie trends 2018 - online geld verdienen

Online geld verdienen met betaalde vragenlijsten draait om vernieuwing, dus zijn we erg benieuwd wat 2018 op het gebied van technologie zal brengen.

Mensen die online geld verdienen met online enquêtes zijn de motor van vernieuwing, ook op het gebied van technologie. Nu we 2017 definitief hebben uitgezwaaid, blikt OpinionWorld graag even vooruit op de technologische trends voor het nieuwe jaar.

Welke technologische trends zullen 2018 domineren?

Wat zullen de belangrijkste technologische trends van het nieuwe jaar worden, en hoe zullen ze onze levens veranderen? Artificiële intelligentie wordt niet alleen beter, het zal meer en meer toegepast worden in een brede waaier van toepassingen. AI zal zijn opwachting maken in zowat elk nieuw platform, applicatie of toestel.

Een tweede belangrijke trend is de roep om digitale centralisatie. Consumenten die online geld verdienen met enquêtes gaven aan dat ze alles zoveel mogelijk willen centraliseren op zo weinig mogelijk toestellen. Smartspeakers zijn daar een goed voorbeeld van, maar er staat ons dit jaar nog zoveel meer te wachten.

Wordt 2018 het jaar dat we allemaal door robots vervangen worden? Uiteraard niet, maar het arbeidsproces zal in dit nieuwe jaar vrijwel zeker nog meer geautomatiseerd worden. Het goede nieuws voor onze leden is dat online geld verdienen met betaalde enquêtes nog belangrijker zal worden. Want jouw ervaring en opinie zijn uniek, en van levensbelang voor de overleving van bedrijven in het digitale tijdperk!

Zorg met betaalde vragenlijsten mee voor innovatie!

Het is moeilijk te zeggen hoe snel deze trends zich zullen manifesteren, of op welke toestellen ze zullen verschijnen. Een ding is zeker: veel zal afhangen van jouw mening in betaalde vragenlijsten! Betaalde enquêtes invullen, gaat om meer dan alleen online geld verdienen. Door je mening te geven in betaalde vragenlijsten bepaal jij mee welke nieuwe gadgets en snufjes er dit jaar op de markt gebracht worden!

OpinionWorld wenst jullie alvast een voorspoedig 2018 en veel plezier met online geld verdienen met onze betaalde enquêtes België!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.