« Terug naar Blog

Online geld verdienen: Dag voor Gelijk Loon

Equal Pay Day - online geld verdienen

Mannen en vrouwen die online geld verdienen met betaalde vragenlijsten verdienen precies evenveel, maar dat is in andere sectoren niet het geval.

Dat er op het gebied van gelijke verloning tussen mannen en vrouwen nog heel wat werk te verrichten valt, is een understatement. OpinionWorld – de specialist in online geld verdienen – onderzocht hoe breed de loonkloof in België is.

Dicht de loonkloof, dicht de pensioenkloof

Volgens de laatste cijfers van de FOD Economie verdienen vrouwen in de privésector nog altijd 20 procent minder dan hun mannelijke collega’s. En die loonkloof wordt alleen maar groter naarmate vrouwen verouderen. Van zodra een vrouw op pensioen gaat, krijgt ze maandelijks 25 procent minder uitgekeerd dan een man. Bij het aanvullend pensioen loopt dat verschil nog op tot wel 47 procent.

Waarom valt Equal Pay Day dit jaar op 10 april?

Equal Pay Day is de dag van het jaar waarop vrouwen het voorbije jaar evenveel verdiend hebben als vrouwen. Vrouwen moeten wereldwijd dus gemiddeld 100 dagen langer werken om hetzelfde loon te verdienen als mannelijke werknemers. We kunnen dus pas echt tevreden zijn wanneer de Dag voor Gelijk Loon gevierd wordt op 31 december!

Betaalde vragenlijsten om de loonkloof te dichten

Online geld verdienen met betaalde enquêtes is voor iedereen gelijk – ongeacht je geslacht, leeftijd, opleidingsniveau of culturele achtergrond. Nog beter wordt het als je weet dat betaalde vragenlijsten invullen veel meer is dan alleen maar online geld verdienen. Dankzij betaalde enquêtes weeg je immers mee op het beleid van grote ondernemingen en overheden. In online onderzoeken wordt bijvoorbeeld ook gepeild naar je mening over arbeidsvoorwaarden, zodat je de kans krijgt om resoluut mee te bouwen aan een gelijke verloning tussen mannen en vrouwen!

Ben je geïnteresseerd in een aantrekkelijke bijverdienste met een eerlijke verloning? Meld je dan hier aan voor onze betaalde enquêtes en begin vandaag nog met online geld verdienen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.