« Terug naar Blog

Makkelijk geld verdienen voor citytrips!

Beste citytrips - makkelijk geld verdienen

Makkelijk geld verdienen met betaalde vragenlijsten is een interessante bijverdienste om te sparen voor bijvoorbeeld een welverdiende citytrip.

Mensen die makkelijk geld verdienen met betaalde enquêtes doen dat vaak ook om op reis te gaan. Onlangs bracht Lonely Planet – de wereldberoemde reisgids – een top 10 uit van de beste steden om te bezoeken in 2018. Voor wie eens wat anders wil dan een weekendje Amsterdam, Barcelona of Parijs, presenteren we hieronder de beste Europese citytrips voor dit jaar.

Beste Europese citytrips in 2018

Sevilla is volgens Lonely Planet dit jaar dé citytrip bij uitstek. De gids looft vooral de transformatie die de stad de afgelopen 10 jaar heeft doorgemaakt. Extraatjes zijn dat de hoofdstad van Andalusië te zien was in Games of Thrones en dit jaar gastheer is van de Europese Film Awards. De havenstad Hamburg (4) wordt geprezen omwille van z’n nachtleven, dat “misschien het beste is van Europa.” Menig Belgisch hart zal sneller slaan om te vernemen dat Antwerpen een mooie zesde plek wegkaapt. Je hoeft het dus niet ver te zoeken om “een van de best bewaarde geheimen van het continent” te ontdekken. Wie meer van zuiderse oorden houdt, bevelen we warm Matera (9) in Italië aan – de Europese culturele hoofdstad 2019. Last but not least is er nog Oslo (10), dat dit jaar de 50e huwelijksverjaardag van het Noorse koningspaar viert.

Betaalde vragenlijsten invullen = makkelijk geld verdienen!

OpinionWorld is een gemeenschap van online betaalde enquêtes waar consumenten invloed uitoefenen op bestaande en toekomstige producten en diensten. Wat je ermee kunt verdienen? De keuze is volledig aan jou! Door betaalde enquêtes in te vullen spaar je punten die je later kunt omzetten in onder andere cadeaubonnen. Maar je kunt de punten verdiend met betaalde vragenlijsten via PayPal ook gewoon omzetten in cash geld. Op die manier kan je bijvoorbeeld sparen voor een heerlijke citytrip!

Geïnteresseerd in een leuke bijverdienste? Het lidmaatschap is compleet gratis en je kunt beginnen met makkelijk geld verdienen door het registratieformulier in te vullen!


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.