« Terug naar Blog

Cash geld voor online enquêtes met PayPalOndertussen weet je al wel dat je bij OpinionWorld gemakkelijk geld kunt verdienen met het invullen van betaalde online enquêtes. Wij belonen je inzet en ijver op verschillende manieren, maar een van de meest populaire opties is je via PayPal in cash geld laten uitbetalen. Hieronder ontdek je hoe dat precies werkt.

Wat is PayPal?

PayPal is een snel en eenvoudig online betaalsysteem waardoor je in enkele muisklikken online geld kunt overmaken en ontvangen. Via PayPal kun je eveneens online aankopen doen in zowat alle mogelijk denkbare webshops die op het wereldwijde web zijn terug te vinden. Wij zijn in deze blog natuurlijk vooral geïnteresseerd in het ontvangen van cash geld voor het vervolledigen van online vragenlijsten.

Hoe werkt het?

Om je verdiende punten in cash geld om te wisselen, moet je in de eerste plaats over een PayPal-account beschikken. Belangrijk om weten, is dat het e-mailadres dat je gebruikt voor OpinionWorld hetzelfde moet zijn als voor PayPal. Is dat niet het geval, niet getreurd, want via PayPal kan je op de volgende wijze ook gewoon het e-mailadres dat je voor OpinionWorld gebruikt aan je PayPal-account koppelen: “Inloggen” > “Profiel” > “Bijwerken” > “Toevoegen”. Vergeet ook niet je bankrekening of creditcard aan PayPal toe te voegen om het geld ook daadwerkelijk af te kunnen halen.

Een gecontroleerde PayPal-account

Om de punten die je verdiend hebt met online enquêtes te kunnen verzilveren voor cash moet je een gecontroleerde PayPal-account hebben. Dit wil zeggen dat de identiteit van de kaarthouder van de aan je account gekoppelde bankrekening wordt gecontroleerd. PayPal stort twee minieme bedragen op je rekening die je na ontvangst moet ingeven in het verificatiemenu.

Op die manier kun je het geld dat je verdiend hebt door deel te nemen aan betaalde online enquêtes met je bank- of creditcard gewoon uit de muur halen. Handig toch? Nadat je dit controleproces voltooid hebt, worden ook meteen je verzend- en opnamelimieten per jaar verhoogd tot € 2.500. Je hebt dus alleen maar baat bij een gecontroleerde PayPal-account, want op die manier wordt je betrouwbaarheid bij kopers en verkopers vergroot en kan je bijvoorbeeld ook zelf producten op het internet te koop aanbieden.

Online geld verdienen met online enquêtes

Deel je mening en verdien geld online met online onderzoeken! Samen met PayPal zorgen wij ervoor dat je je welverdiende euro’s ook effectief in handen krijgt. We herinneren je er graag aan dat je eens in de drie maanden ook nog eens kans maakt om de jackpot van € 1.000 van onze prijsloting in de wacht te slepen.


« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.