« Terug naar Blog

Je hebt de driemaandelijkse prijsloting gewonnen!

Proficiat! Jij bent de winnaar van onze driemaandelijkse prijsloting! Wij bij OpinionWorld hopen ook jou op een dag zo te kunnen feliciteren. Zoals je ondertussen wel weet, organiseert OpinionWorld elk kwartaal een prijsloting onder haar leden, waarbij je telkens kans maakt op een jackpot van maar liefst 1.000 €. Alle compleet ingevulde online enquêtes geven recht op een lot in onze loterij.

Het principe is dus zeer eenvoudig: hoe meer ingevulde online onderzoeken, hoe groter je winstkansen. Je kunt je kansen echter nog vergroten door met de punten die je verdiend hebt met het invullen van betaalde online enquêtes extra loten aan te kopen. Voor slechts 10 punten heb je al een extra lotje!

Je hebt gewonnen! Wat nu?

Een onschuldige hand bepaalt elke 9e dag volgend op het afgelopen kwartaal de gelukkige winnaar. Daags nadien weet je al of het lot jou gunstig gezind was. Houd dus vooral de 10e dag van die maand goed je mailbox in de gaten. Als je die dag namelijk een mailtje hebt ontvangen van helpdesk@opinionworld.be is de kans groot dat die avond de champagnekurken mogen knallen.

Om er zeker van te zijn dat de prijs van 1.000 € ook terechtkomt bij de juiste winnaar, vragen we je in deze mail om de bijgevoegde verklaring volledig in te vullen en ondertekend aan ons terug te bezorgen. Je hebt 10 dagen tijd om dit document aan ons over te maken op de wijze die jou het beste uitkomt: inscannen en mailen of per fax.

Nadat deze formaliteit achter de rug is en we je identiteit hebben kunnen verifiëren, heb je het bedrag van 1.000 € binnen 10 tot 12 weken in handen. Je hebt dus even de tijd om te bedenken waaraan je deze welverdiende som zal besteden. Niet meteen inspiratie? Niet getreurd, want in dit artikel reiken we je alvast enkele leuke tips aan.

Online onderzoeken invullen en een tikkeltje geluk

Dat zijn de enige twee ingrediënten die je nodig hebt om onze driemaandelijkse prijsloting te winnen. Je hoeft dus niet noodzakelijk ontzettend veel punten te verzamelen om snel geld te kunnen verdienen met het deelnemen aan betaalde online enquêtes. Elke ingevulde enquête geeft immers uitzicht op een bedrag van 1.000 €. Met een beetje geluk aan jouw zijde ben jij de volgende winnaar van onze driemaandelijkse prijsloting!

« Terug naar Blog

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.