Welkom bij OpinionWorld - waar leden hun meningen delen en het verschil maken!

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht

In onze video heb je kunnen zien hoe het werkt: meld je aan, neem deel aan online vragenlijsten en word beloond met punten* voor het geven van je mening. Deze punten kunnen eenvoudig worden ingeruild voor cash of cadeaubonnen bij eersteklas online detailhandelaars. Vergeet niet dat voor elke vragenlijst die je afwerkt, wij namens jou een donatie geven aan een van onze goede doelen naar keuze. De donatie kost je niets en steunt een goed doel dat je werkelijk belangrijk vindt.

Een account aanmaken is kosteloos en je kunt deelnemen aan beschikbare vragenlijsten wanneer het jou het best uitkomt. Voor elke online vragenlijst die je invult maak je kans om € 1.000 te winnen in onze ** driemaandelijkse prijstrekking! Wat is er nu beter dan je mening geven, punten verdienen en een goed doel steunen?

We verwelkomen alle inwoners van België. Ben je ouder dan 18 en heb je toegang tot het internet? Meld je aan en begin vandaag nog deel te nemen!

Vergeet niet om onze volledige algemene voorwaarden te lezen. Je kunt ook meer te weten komen in onze FAQs.

Bedankt voor je interesse om deel uit te maken van ons internationaal panel. Zo help je de producten en diensten van de toekomst vorm te geven en help je anderen. Registreer je vandaag op OpinionWorld en laat je mening van tel zijn!


*Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Ga naar www.opinieland.nl voor meer informatie.

**GEEN AANKOOP VEREIST. Vrij voor legale inwoners van België die in aanmerking komen om deel te nemen aan een Survey Sampling International panel en de minimumleeftijd voor het respectievelijke panel hebben bereikt. Driemaandelijkse prijstrekking: beperkingen voor deelname van toepassing. Voor meer details en officiële regels, ga naar: https://www.opinionworld.be/nl-be/policies/terms/voorwaarden-prijstrekking. Ongeldig waar verboden.