Volg de volgende eenvoudige stappen om te beginnen bijverdienen

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.

Volg de volgende eenvoudige stappen om te beginnen bijverdienen met betaalde online enquêtes, en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van betere diensten en producten:

1
Account aanmaken

Begin met het invullen van het formulier boven aan op deze pagina en klik op"AANMELDEN". Zo snel en eenvoudig is het.

2
Bevestiging

Ga naar jouw Postvak IN en klik op de knop "Activeer nu je account" in de e-mail die we je gestuurd hebben; beantwoord een paar vragen om je registratie te bevestigen.

3
Deel je mening

Gefeliciteerd, jouw account werd gemaakt! Begin meteen met bijverdienen en punten te verzamelen door online enquêtes in te vullen.

Hoe communiceren we?

Bij OpinionWorld willen we dat mensen bijverdienen en voelen dat ze deel uitmaken van een gemeenschap. Jullie zijn namelijk een unieke groep van gelijkgestemde mensen die betrokken willen worden om hun stem te laten horen en zo iets bijverdienen. Als gemeenschap willen we ook met je communiceren! Je krijgt uitnodigingen voor online enquêtes via e-mail, maar je kunt ook steeds betaalde enquêtes invullen door je aan te melden op de website. We voegen voortdurend nieuwe enquêtes toe over boeiende onderwerpen en met fantastische beloningen! Je ontvangt ook andere berichten van ons, zoals de eerste communicatie nadat je je hebt ingeschreven zal een welkomste-mail zijn over jouw Account en kan je beginnen met bijverdienen.

Wat kan ik bijverdienen?

Elke keer dat je online een enquête voltooit, verdien je punten. We hebben fantastische beloningen waarvoor je punten kunt inruilen. Bijverdienen kan op verschillende manieren: wissel ze in voor geld, via PayPal, of winkel online met aankoopbonnen van je favoriete merken, zoals iTunes. Je maakt ook kans om te winnen in onze jaarlijkse prijstrekking t.w.v. € 4.000 voor elke enquête die je invult! Elke drie maanden wint een van de gewaardeerde deelnemers aan online enquêtes in België een bedrag van 1000 Euro. Lees een aantal van de berichten die we ontvingen van onze winnaars.

En jij bent niet de enige die in de prijzen valt! OpinionWorld wil positief bijdragen aan de wereld. Niet alleen zie je de impact van je opinie in onze online enquêtes op toekomstige producten, maar we doen OOK een schenking aan één van de door jou gekozen goede doelen, voor elke online enquête die je invult! Bekijk hier meer over de goede doelen die OpinionWorld ondersteunt via onze online enquêtes. Na het invullen van een enquête kun je kiezen aan welk goed doel OpinionWorld namens jou een schenking mag doen.