Top tips om meer uit enquêtes invullen te halen

Ontvang enquêtes die bij je passen -  enquêtes invullen

Word uitgenodigd om de juiste enquêtes in te vullen

Opdat we je de voor jou meest relevante online enquêtes kunnen sturen, vragen we je bij je registratie, een aantal vragen te beantwoorden (zoals je leeftijd, je geslacht en je woonplaats).

Sommige vragen worden ook gesteld aan het begin van de online enquêtes. Je wordt misschien gevraagd dit soort vragen meer dan eens te beantwoorden omdat OpinionWorld jouw persoonlijke informatie niet deelt met onze klanten. Het zorgt er ook voor dat de informatie die je in de online enquêtes deelt, zo actueel mogelijk is. Hartelijk dank voor je geduld bij het beantwoorden van deze vragen.

Vergroot je kansen op het invullen van enquêtes - enquêtes invullen

Vergroot je kans op het invullen van meer enquêtes

De online enquêtes die we beschikbaar hebben, hangen in grote mate af van de klanten die je mening nodig hebben. Dit kan wekelijks, of zelfs dagelijks verschillen. Marktonderzoekers willen vaak de mening horen van een heel specifieke groep mensen, bijvoorbeeld mensen die wonen in een bepaald postcodegebied, een specifieke leeftijdsgroep of de gebruikers van een bepaald product. Enquêtes invullen is maatwerk!

Vandaar dat het belangrijk is dat je ons zoveel mogelijk informatie geeft in de eerste enquête en dat je ervoor zorgt dat je profielgegevens actueel zijn. Daarom is het belangrijk dat je ons zoveel mogelijk informatie geeft in de initiële registratie-enquête. Je dient er ook voor te zorgen dat je accountinformatie up-to-date is. We bevelen aan om je accountgegevens om de zes maanden bij te werken, of na een ingrijpende verandering in je huishouden. Zodoende kunnen we je uitnodigen voor betaalde online enquêtes die van toepassing zijn op jou.

Enquêtes voor onderweg - enquêtes invullen

Onderweg online enquêtes invullen

Mobiliteit is de toekomst! Met OpinionWorld kan je enquêtes invullen op je mobiele apparaten, zoals op je laptop, je telefoon of je tablet - thuis of onderweg. Je kan bijvoorbeeld in de trein, op weg naar je werk onze enquêtes invullen om online geld te verdienen, voordat je zelfs maar op kantoor aankomt!

We spreken dagelijks met onze klanten die marktonderzoek doen om ze aan te moedigen om online enquêtes op te stellen die net zo goed werken op een iPhone als op een desktopcomputer, een android-apparaat of een iPad. Steeds meer enquêtes voldoen al aan deze vereiste, en binnenkort voldoen ze er allemaal aan. Ondertussen herkent onze software wanneer je gebruikt maakt van een mobiel apparaat zodat je aanbiedingen voor online enquêtes krijgt die zijn geoptimaliseerd voor je telefoon of tablet.

Meer nog: we hebben ook een app voor mobiele enquêtes, QuickThoughts genaamd. Interesse? Neem hier een kijkje!

Je gegevens veilig en beveiligd

Je vraagt je misschien af of enquêtes invullen veilig is en hoe het zit met de veiligheid van de informatie die je aan ons toevertrouwt, wanneer je ons je bijzonderheden en mening geeft via online enquêtes. We kunnen je verzekeren dat we altijd de volgende drie gouden regels volgen:
1. SSI en OpinionWorld behandelen je gegevens uiterst vertrouwelijk.
2. Alle gegevens en informatie die worden verzameld via online enquêtes en opiniepeilingen worden exclusief gebruikt voor onderzoeksdoelstellingen.
3. We zullen nooit proberen om goederen en diensten aan je te verkopen, promoten of adverteren.

Lees ons Privacybeleid voor meer informatie. We hebben ook een lijst met FAQ's (veelgestelde vragen) samengesteld. Neem contact op met ons via het contactformulier op onze pagina met FAQ's (veelgestelde vragen) als je nog andere vragen hebt!