Heb je problemen bij het vinden van een antwoord op je vraag?

Stuur een vraag

FAQ

We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Klik op de vragen om het antwoord op de vraag te lezen.

Vragen over OpinionWorld

Het is heel gemakkelijk. Vul je gegevens in op onze homepagina. We sturen je een uitnodiging per e-mail met een link naar het inschrijfformulier, zodat je je aanmelding kunt bevestigen.
Nee, helaas staat het lidmaatschap van dit online panel alleen open voor inwoners van België.
Er zijn geen kosten verbonden aan het lidmaatschap vvan ons panel en je kunt je op elk gewenst moment afmelden. Je moet echter wel een e-mailadres hebben om uitnodigingen voor deelname aan vragenlijsten te ontvangen, en je moet toegang hebben tot het internet om onze online vragenlijsten in te kunnen vullen.
We sturen je een e-mail om je te verwelkomen bij OpinionWorld. Daarna zullen we je regelmatig per e-mail uitnodigen om deel te nemen aan een onderzoek. De e-mail bevat alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen, inclusief de URL voor de vragenlijst. Je kunt ook een onderzoek via het ledengedeelte van de website starten.

Voor ieder onderzoek waaraan je meedoet ontvang je leuke beloningen!

Vragen over onderzoeken

Bedrijven, overheden, openbare instellingen en soortgelijke organisaties zijn geïnteresseerd in de meningen en gedragingen van de mensen die gebruikmaken van hun producten en diensten. Hoe meer ze weten over de mening van klanten en potentiële klanten, hoe eenvoudiger ze hun producten en diensten kunnen verbeteren en afstemmen op de gebruiker.
Wij versturen regelmatig uitnodigingen voor vragenlijsten, maar kunnen niet zomaar zeggen wie of wanneer een lid van OpinionWorld een uitnodiging ontvangt, omdat onze vragenlijsten zijn aangepast en gebaseerd op de onderzoeksdoelen van elke individuele klant. Afhankelijk van je profiel kunnen wij je vragen om vaker of minder vaak dan één keer per maand vragenlijsten in te vullen Om deze reden vragen wij je om je profiel zo actueel mogelijk te houden.

Denk eraan dat sommige firewalls de bezorging van onze uitnodigingen kunnen tegenhouden.

Helaas is er geen andere manier om deel te nemen aan deze online vragenlijsten, je kunt ze alleen invullen via het internet.

Vragen over PayPal

Een gratis PayPal-rekening aanmaken kan snel en eenvoudig. Ga naar de homepage van PayPal en volg de stappen om een rekening aan te maken. 
PayPal is een online betaalservice waarmee u betalingen of overboeken kunt maken via het internet.

Punten die je inwisselt via PayPal worden omgezet naar geld. Bezoek de website van PayPal voor meer informatie.

1. Als je nog geen PayPal-rekening hebt, ga dan naar PayPal.com/be en klik op ‘Open een gratis rekening’. Zorg ervoor dat je het e-mailadres opgeeft waarmee je ook bij OpinionWorld ingeschreven staat. 

2. Als je al een PayPal-rekening hebt maar met een ander e-mailadres, zorg er dan voor dat je het e-mailadres waarmee je bij OpinionWorld ingeschreven staat toevoegt aan je bestaande account. 

*Houd er rekening mee dat als je nog geen PayPal-rekening hebt of als je een PayPal-rekening hebt die ingesteld staat op het handmatig accepteren van betalingen, je 30 dagen de tijd hebt om een betaling te accepteren. Na 30 dagen vervalt de betaling en zal het bedrag teruggeschreven worden naar OpinionWorld.

Vragen over Privacy

Nee, we verkopen de contactgegevens van onze leden niet door en geven ze ook niet weg, en wij laten geen reclame zien op de website. Wij zullen nooit proberen om je een product of dienst te verkopen, en bedrijven die gebruikmaken van onze diensten, hebben geen directe toegang tot je gegevens.
Onderaan op de OpinionWorld-website is een link naar ons privacybeleid te vinden. Lees ons privacybeleid voor contactinformatie.
We hebben persoonlijke informatie nodig om (i) met u te communiceren over uw panellidmaatschap en uw vragenlijst deelname; (ii) om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, waaronder, zonder beperkingen, het naleven van fiscale eisen; (iii) onze beloningsprogramma te beheren en te voldoen aan uw verzoeken wanneer u punten inwisselt (iv) uw deelname in onze prijstrekking mogelijk te maken en met u te communiceren over de prijstrekking; en (v) onze administratie up to date te houden.
Het is mogelijk dat iemand een typefout heeft gemaakt en toevallig jouw e-mailadres heeft gebruikt bij de aanvraag om lid te worden van OpinionWorld. Het is ook mogelijk dat iemand zonder jouw toestemming je e-mailadres gebruikt. Als je geen lid wilt worden, negeer dan alsjeblieft de uitnodiging en de herinnering die worden verstuurd. Je gegevens worden niet opgenomen in onze ledenbestand en er wordt niet opnieuw contact met je opgenomen. Als je e-mails blijft ontvangen, klik dan op de knop ‘stuur een vraag’ en onze helpdesk zal je verder helpen. 

Vragen over het Amerikaanse Rode Kruis

Elke maand doneren wij $ 10.000 aan het Amerikaanse Rode Kruis ter ere van de tijd die u neemt om uw mening te delen.

U hoeft niets anders te doen dan door te gaan met het invullen van vragenlijsten.

Door uw mening te delen, helpt u mensen die getroffen zijn door talloze crises over de hele wereld.
Nee. Deze donatie staat los van uw enquête-beloningen en heeft geen invloed op uw puntensaldo.

Dit is geen gift door u en daarom is het niet fiscaal aftrekbaar.