Onderzoeken voor geld zijn eenvoudig: jij bent de specialist

Over welke van de volgende gadgets beschik je? (Kruis alle apparaten in jouw huishouden aan)

Dit soort vragen is van onschatbare waarde om te ontdekken hoeveel van deze gadgets mensen bezitten en welke technologie het meest populair is. Het is ook nuttig voor klanten die te weten willen komen welke items het meest worden gebruikt en het kan ook nuttig zijn om te bepalen hoe mensen online winkelen. Deze onderzoeken voor geld helpen bij het promoten van mobiele content en de ontwikkeling van nieuwe technologie, of zelfs voor het ontwerp van leuke nieuwe accessoires.

Hoe vaak per dag check je over het algemeen je e-mail?

Misschien een doodeenvoudige vraag, maar onze technologie reikt steeds verder waardoor we vaker mobiel e-mail controleren en andere apps gebruiken. Uit recente onderzoeken voor geld is gebleken dat de meeste volwassenen als ze wakker worden eerst hun e-mail checken op hun telefoon. Deze informatie geeft dus niet alleen inzicht in het gedrag van verschillende leeftijdsgroepen, maar is ook nuttig voor bedrijven die webmailfunctionaliteit willen verbeteren, willen adverteren via zoekmachines, netwerkdekking willen verhogen of e-mails sturen met speciale aanbiedingen.

Hoeveel kinderen heb je?

Onze betaalde enquêtes bevatten vaak dit soort vragen. Het is een snelle en eenvoudige vraag die helpt bepalen of je geschikt bent voor een specifieke vragenlijst. Er is altijd een keuzemogelijkheid ‘geen’ indien je geen kinderen hebt.