Ontdek alles wat je moet weten over OpinionWorld

OpinionWorld is een mondiale gemeenschap

OpinionWorld is een globale gemeenschap

Als deelnemer aan OpinionWorld sluit je je aan bij een gemeenschap verspreid over België en over de hele wereld, die deelneemt aan online polls. Er zijn gelijkaardige enquêtepanels verspreid over heel Europa en de hele wereld, waar mensen uit verschillende landen worden uitgenodigd voor dezelfde online betaalde enquêtes als jij.

OpinionWorld is eigendom van SSI

OpinionWorld is eigendom van SSI

Survey Sampling International, LLC is eigenaar van de panels voor online marktonderzoek. In de afgelopen 30 jaar hebben we inzicht verkregen om producten en diensten te verbeteren dankzij mensen zoals jij, die hun mening willen delen in betaalde online enquêtes. Wij werken samen met marktonderzoeksbureaus om online onderzoek uit te voeren voor grote en kleine merken wereldwijd. We staan echter ook in direct contact met de eigenaren van de diensten waar je op vertrouwt en ook met de fabrikanten van een aantal producten die je wellicht dagelijks gebruikt.

Doe mee en geef je mening

Neem deel en geef je mening

Word lid van de OpinionWorld-gemeenschap en geef je mening door online enquêtes in te vullen in ruil voor een vergoeding, waar je je ook bevindt! Het is een win-win situatie: door deel te nemen aan de online enquêtes zorg jij ervoor dat bedrijven producten aan jouw behoeften aanpassen, terwijl je punten en geld verdient door gewoon online enquêtes in te vullen. Daarnaast doe je automatisch mee met de driemaandelijkse prijstrekking EN zal OpinionWorld geselecteerde goede doelen financieel ondersteunen, namens jou!