Online geld verdienen? Kies via PayPal voor cash geld!

PayPal logo - online geld verdienen

1 Ik heb geen PayPal-account!

Nog geen PayPal-account? Registreer je dan via www.paypal.be. Gebruik voor je PayPal-account hetzelfde e-mailadres dat je ook gebruikt voor OpinionWorld. Je moet via PayPal je e-mailadres voor OpinionWorld aan je bestaande PayPal-account koppelen als je al een PayPal-account hebt, maar met een ander e-mailadres dan het e-mailadres dat je gebruikt voor OpinionWorld (zie hieronder).

2 Ik heb al een PayPal-account!

Alle verzilveringtransacties voor punten van online enquêtes worden uitbetaald via je PayPal-account. Dit account moet gekoppeld zijn aan hetzelfde e-mailadres dat je gebruikt voor OpinionWorld. Je kunt via PayPal je e-mailadres voor OpinionWorld aan je bestaande PayPal-account koppelen als je al een PayPal-account hebt, maar met een ander e-mailadres als het e-mailadres dat je gebruikt voor OpinionWorld. Klik op "Inloggen" > "Profiel" > "E-mail" > "Toevoegen".

3 Wat is een geverifieerd PayPal-account?

PayPal biedt de mogelijkheid om je account te verifiëren. Hierdoor kun je nog gemakkelijker online geld verdienen en betalen via PayPal. Bovendien vergroot een geverifieerd PayPal-account je geloofwaardigheid bij personen van wie je betalingen ontvangt of aan wie je betalingen verstuurt. Onthoud dat wij alleen geverifieerde PayPal-accounts accepteren! Zorg er dus voor dat die van jou ook geverifieerd is. Nadat je je PayPal-account hebt geverifieerd moet je 5-7 dagen wachten voordat je je punten verzilvert. Het duurt namelijk een aantal dagen voordat PayPal jouw informatie heeft verwerkt. Als dit proces voltooid is kan je punten verzilveren en beginnen met online geld verdienen.

Bezoek PayPal.be voor meer informatie.

Onze contactinformatie staat op de pagina met FAQ's (veelgestelde vragen), als je contact met ons team op wilt nemen.